News Flash:

Staruri despre care nu stiai ca au un frate geaman

30 Aprilie 2018
989 Vizualizari | 0 Comentarii
gemeni

Cand auzi de Vin Diesel, Scarlett Johansson, Ashton Kutcher, stii cam despre cine este vorba. Poate nu stiai, dar aceste staruri din lumea filmului au frati gemeni.
Vin Diesel si Paul Vincent

Putini stiu ca Vin Diesel (al carui nume real este Mark Sinclair Vincent) are un frate geaman non-identic, care activeaza si el in industria de divertisment. Nu este atat de celebru ca Vin Diesel, dar nu se stie niciodata ce rol ii poate aduce celebritatea.

Scarlett si Hunter Johansson

Scarlett Johansson este unul dintre cele mai recunoscute chipuri de la Hollywood. Are la activ filme precum Lost in Translation si Vicky Cristina Barcelona. Ea are un frate geaman pe nume Hunter, care apare adesea alaturi de ea pe covorul rosu. El isi petrece timpul lucrand cu organizatii de caritate, dar mai este implicat si in campaniile politice.

Ashton si Michael Kutcher


Ashton Kutcher nu mai are nevoie de nicio prezentare. A devenit celebru cu seria Punk’d, dar putini stiu ca are un frate geaman, care nu a fost atat de norocos precum el. Michael Kutcher a fost diagnosticat in copilarie cu paralizie cerebrala. Mai mult, la varsta de 13 ani a suferit un transplant de inima.

Galerie Foto

gem
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006124 (s)