News Flash:

Starea lui Michael Schumacher este stabila

7 Ianuarie 2014
1245 Vizualizari | 0 Comentarii

Managerul de imagine al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, a confirmat, printr-o scrisoare către reprezentanţii mass media, că starea de sănătate a fostului campion mondial de Formula 1 este stabilă. "Starea lui Michael este stabilă, dar doctorii îl ţin în continuare sub observaţie atentă". Acelaşi lucru a fost anunţat, printr-un comunicat de presă, şi de către reprezentanţii spitalului din Grenoble în cursul zilei de luni, 6 ianuarie.
Cotidianul Bild susţine că echipa medicală caută cea mai bună variantă de continuare a tratamentului, dar nu se poate pronunţa asupra momentului în care Michael Schumacher va fi scos din coma indusă. Pericolul este în continuare prezent, iar doctorii francezi sunt extrem de precauţi.
Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori.


UPDATE 22:34 Starea de sănătate a pilotului german Michael Schumacher "s-a ameliorat uşor", a anunţat, luni, un apropiat al septuplului campion mondial al Formula 1, informează AFP.

Potrivit medicilor de la spitalul din Grenoble, starea lui Schumacher arată "uşoare semne de îmbunătăţire", a precizat acest apropiat pentru agenţia Sid, adăugând că totuşi starea pilotului este critică.

Tot luni, spitalul din Grenoble anunţase că starea de sănătate a germanului Michael Schumacher este considerată tot "stabilă", dar "critică" de către echipa medicală.

"Starea clinică a lui Michael Schumacher este stabilă şi el este sub tratament. Totuşi, echipa medicală continuă să aprecieze că situaţia sa este critică. Apropiaţii pacientului ne solicită să nu oferim detalii despre tratamentul lui, iar din această cauză nu intenţionăm să susţinem o nouă conferinţă de presă, nici să difuzăm vreun comunicat scris în viitorul apropiat", se arată în comunicat dat publicităţii la opt zile după accidentul fostului pilot.

Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, la 29 decembrie, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. ProSport.ro


michael schumacher
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0891 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030571 (s)