News Flash:

Cristiano Ronaldo, castigatorul premiului Globe Soccer

30 Decembrie 2013
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a intrat în posesia premiului Globe Soccer, rezervat celui mai bun fotbalist al lumii, în cadrul unei gale care a avut loc la Dubai, anunţă clubul Real Madrid, citat de AGERPRES.

'Am muncit foarte mult, intens. Întotdeauna dau sută la sută pe teren şi încerc să-mi îmbunătăţesc jocul, să-mi stabilesc noi ţinte. Voi căuta să marchez în continuare cât mai multe goluri, aceasta este pasiunea mea', a declarat starul lusitan cu ocazia primirii acestui premiu, acordat de Asociaţia Cluburilor Europene împreună cu Asociaţia Agenţilor Europeni de Fotbal, în urma unui vot al fanilor din întreaga lume.

Cristiano Ronaldo, care a marcat în total 69 de goluri pe parcursul anului 2013, pentru Real Madrid şi selecţionata Portugaliei, este considerat principalul favorit la câştigarea prestigiosului trofeu Balonul de Aur, care va fi acordat de FIFA celui mai bun jucător al lumii, cu ocazia unei gale programate în luna ianuarie, la Zurich.

Premiul Globe Soccer rezervat celui mai bun antrenor al lumii în 2013 a revenit italianului Antonio Conte, tehnicianul echipei Juventus Torino. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006756 (s)