News Flash:

Spectacole tematice, ateliere și concerte vă așteaptă în weekend, la Iulius Town

20 Decembrie 2019
1080 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 19 decembrie 2019: Emoții pe note muzicale, spectacole și serbări tematice ateliere și concerte, toate anunță venirea Crăciunului. În Iulius Town s-a instalat, odată cu aprinderea decorațiunilor, o atmosferă magică, iar evenimentele din acest sfârșit de săptămână îi invită pe timișoreni să își petreacă timpul alături de familie.

Vineri, 20 decembrie 2019, de la ora 17.00, în Atriumul Iulius Mall, lângă brad, micile talente de la Palatul Copiilor au pregătit un spectacol pentru cei care își doresc să își petreacă seara într-o atmosferă fermecătoare. Iar de la ora 19.00, în aceeași locație, se va desfășura o serbare de dansuri, care să aducă ritmul în viața publicului.  

Tot vineri, de la ora 20.00, în incinta restaurantului Daily, DJ Raul încălzește atmosfera cu cele mai îndrăgite genuri muzicale - de la jazz și blues, până la hip hop și dance, în timp ce Daily pregătește preparate din bucătăria internațională, la un preț special, pentru o seară perfectă.

Sâmbătă, 21 decembrie, Grande Madame e marea invitată în Iulius Town! Atriumul mall-ului va fi gazda celui mai grandios concert de colinde, iar o păpușă gigantică și surprinzătoare – Grande Madame – va cuceri cu eleganța și grația cu care plutește printre oaspeți. Cei prezenți vor fi martorii unui eveniment plin de magie, desfășurat în trei serii, de la orele 16.00, 17.00 și 18.00, iar fiecare reprezentație va dura 40 de minute.

Duminică, 22 decembrie, continuăm în aceeași notă, cu un cor de copii ale căror voci și colinde pregătite vor impresiona și vor sensibiliza audiența. Vino și tu în intervalul 17.00 – 18.00, la zona Intesport, lângă brad, să te lași cucerit de talentul lor! De la ora 18.00, în zona Atrium, trupa JazzyBIT vine să încheie anul într-un mod festiv, pe ritmuri de jazz, acasă.

Mai mult, de vineri până duminică, în intervalul orar 11.00 – 20.00, în zona magazinului Intersport, va avea loc un Atelier LEGO Technobricks. Copiii vor putea construi și testa mecanisme și creații motorizate din piese de construcție LEGO® Technic și pot  interacționa cu alți pasionați. Spațiul de joacă este destinat copiilor cu vârsta minimă de 6 ani.

Până pe 24 decembrie, la parterul și demisolul Iulius Mall, va avea loc Târgul de Crăciun pentru cei care încă mai caută darurile perfecte. Târgul propune nenumărate sugestii de surprize numai bune de pus sub brad, pentru toate vârstele. Cei peste 90 de expozanți îți vor oferi inspirația necesară.

De asemenea, campania de Crăciun continuă, unde timișorenii sunt așteptați să împlinească vise, cumpărând Moneda Dorințelor și punând în funcțiune Mașina Dorințelor. La finalul campaniei, cu suma strânsă, Iulius Town va achiziționa un ureteroscop flexibil necesar în operațiile non-invazive la copii. Acest aparat va fi donat Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

Vino și tu în Iulius Town să vezi ce evenimente ți-am pregătit!

 


palatul copiilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004949 (s)