News Flash:

Concerte de colinde, serbări și targuri tematice de Crăciun, în weekend, la Iulius Town

13 Decembrie 2019
1120 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 13 decembrie 2019: În acest sfârșit de săptămână, în Iulius Town se desfășoară o multitudine de evenimente care îi vor face pe timișoreni să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Iar dacă au intrat deja, sunt invitați să se lase impresionați de corurile de colindători sau absorbiți de propunerile de cadouri de la târgurile de Crăciun.  

Vineri, 13 decembrie 2019, Val Band va susține un concert care va alunga așa-zisul ghinion al zilei. De la ora 19.00, restaurantul Daily din Iulius Town va fi locul în care se vor asculta cover-urile Alinei și a lui Vicențiu și unde emoția îi va cuprinde pe toți cei prezenți. Intrarea este liberă.

Tot sâmbătă, de la ora 16.00, în Atriumul Iulius Mall, se vor auzi colinde, iar dansurile vor completa spectacolul Irinei Arișan, într-o manifestare artistică ce va pune zâmbetul pe chipurile celor din public. De la ora 18.00, se continuă în aceeași notă, căci cei de la Box Office au pregătit un alt concert de colinde deosebit. Acesta va avea loc în Atrium, la demisol, unde artiștii vă invită să vă bucurați împreună de sărbătorile de Crăciun.

Iar dacă vrei să ai parte și de bucate delicioase, ești așteptat, de la ora 19.00, în restaurantul Daily din parcul Iulius Gardens, la un specatcol de muzică live cu Alina Mihocaș. Intrarea este liberă, iar nu-ți mai rămâne decât să te lași cucerit de vocea Alinei și de aromele Daily.

Duminică, 15 decembrie, de la ora 11.00, în zona magazinului Intersport din Iulius Mall se va desfășura un atelier de creație. Tema va fi crearea unor globuri pentru brad, iar toate materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Town, participarea fiind gratuită. Atelierele sunt susținute de Bianca Potyesz.

Duminică, după-amiază continuă seria concertelor și dansurilor. În Atriumul Iulius Mall, la demisol, de la ora 16.30, Junii Timișului vă invită să vă încărcați cu energie și voie bună de la spectacolul lor, pentru o nouă săptămână voioasă. De asemenea, de la ora 18.30, tot în Atrium, echipa Palatului Copiilor vă așteaptă cu o serbare care va include dansuri, colinde și gimnastică.

Mai mult, timișorenii sunt așteptați cu târguri tematice, pentru a vă ușura căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. De vineri până duminică, la parter, respectiv la demisol vor avea loc Târgul de Sănătate și Produse Naturale și Târgul de Blănuri și Piele. Totodată, Asociația Junior Chamber International Timișoara vă așteaptă la parterul Iulius Mall, zona Leonidas,  la un târg caritabil unde veți găsi lucruri handmade.

Sâmbătă și duminică, la etaj, în zona Sizeer, va avea loc târgul organizat de comunitatea MMTCG (Mămici Mai Tari Ca Google), care îşi vor prezenta produsele handmade.

De asemenea, campania de Crăciun continuă, unde timișorenii sunt așteptați să împlinească vise, cumpărând Moneda Dorințelor și punând în funcțiune Mașina Dorințelor. La finalul campaniei, cu suma strânsă, Iulius Town va achiziționa unui ureteroscop flexibil necesar în operațiile non-invazive la copii. Acest aparat va fi donat Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

Vino și tu în Iulius Town să vezi ce evenimente ți-am pregătit!


val band restaurantul daily
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005587 (s)