News Flash:

Spectacol de teatru pentru copii si targ handmade, la Iulius Town Timisoara

8 Noiembrie 2019
1847 Vizualizari | 2 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timișoara, 8 noiembrie 2019: Finalul săptămânii aduce distracția și frumosul la un loc, la Iulius Town Timișoara. Cei mici se vor distra alături de Pinocchio, iar cei mari vor admira creațiile deosebite ale producătorilor prezenți la târgul dedicat obiectelor artizanale.  

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 8 – 10 noiembrie 2019, Expo Manuart, un eveniment marca ExpoTimișoara Internațional, îi așteaptă pe pasionații obiectelor handmade să îi treacă pragul. Numeroși artiști își dau întâlnire cu iubitorii stilului artizanal, dornici să-și prezinte creațiile realizate cu multă pasiune. Timp de trei zile, la parterul Iulius Mall, vizitatorii vor putea admira o varietate de produse, realizate manual de către expozanți: brățări din piele, bijuterii felurite, hăinuțe croșetate pentru copii, decorațiuni pictate, obiecte de uz casnic din lemn, produse pe bază de lavandă, tablouri cu licheni, dar şi multe altele.

Duminică, 10 noiembrie, prichindeii sunt așteptați la o piesă de teatru pusă în scenă într-o manieră aparte. Începând cu ora 11.00, la demisolul mall-ului, „Pinocchio - spectacol de storytelling interactiv” îi invită pe aceștia să se alăture actorilor profesioniști și să dea viață unei lumi magice a istorisirilor. Piratul povestitor va prezenta peripețiile lui Pinocchio sub forma unui joc interactiv, în care micii spectatori vor hotărî cum va decurge firul narativ al întâmplărilor. Ulterior, vor participa la o sesiune de distracție, în care vor realiza cele mai năstrușnice baloane de săpun.  

 


expo manuart
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Matoppono  | #50506
TIWJvOuCU  | #53064
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006875 (s)