News Flash:

Lexico – restaurantul cu maslin de 60 de ani si preparate mediteraneene, in Iulius Town Timisoara

24 Octombrie 2019
1746 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 23 octombrie 2019: Iulius Town este destinația dinamică pentru petrecerea timpului liber din Timișoara, locul în care se regăsesc numeroase cafenele și restaurante tematice, ideale pentru pauza de la birou sau pentru momentele petrecute în familie ori cu prietenii. Printre locațiile recent inaugurate se numără Lexico, un spațiu urban, care propune experiențe culinare internaționale, cu influențe mediteraneene.

Situat la parterul clădirii de birouri clasa A United Business Center 3, cu o terasă care se îmbină cu parcul Iulius Gardens, Lexico este restaurantul care descurcă cuvintele și face conversațiile mai relaxate și mai plăcute. Într-un cadru modern, în care rafinamentul imprimă o notă aparte, clienții se pot delecta cu preparate apetisante, dar și cu o atmosferă prietenoasă și vibrantă.

Locația promovează gastronomia originală, care se definește prin ingrediente proaspete, băuturi naturale și preparate de calitate. Meniul este o combinație de specialități ale bucătăriei urbane, cu puternice influențe mediteraneene. Astfel, clienții se pot delecta cu o varietate de rețete pe bază de fructe de mare, dar și din carne maturată. De altfel, acest ingredient este expus într-o vitrină de maturare specială, astfel încât gurmanzii au posibilitatea de a-și alege ceea ce vor să le fie pregătit. Iar pentru că deserturile completează o masă reușită, Lexico are propuneri interesante.

Pentru că este un loc în care să te bucuri de o pauză de masă altfel, Lexico a pregătit un meniu de tip „business lunch”, cu două feluri de mâncare și desert. Angajații din clădirile de birouri clasa A beneficiază de un discount de 10%, în baza Cardului Partener, un program de fidelizare special creat pentru ei.

Lexico se distinge și printr-un element inedit, „Masa Prieteniei”, în mijlocul căreia se află un măslin matur, de peste 60 de ani, și care oferă contextul perfect pentru socializare.

Iulius Town Timișoara este primul proiect mixt din vestul țării, care, prin diversitatea restaurantelor și cafenelelor, reprezintă destinația perfectă pentru petrecerea timpului liber. Acesta include cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului – 120.000 mp și 450 de magazine, 100.000 mp de birouri clasa A, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, trei săli de evenimente, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare. Iulius Town este o investiție de 442 milioane de euro a companiilor IULIUS și Atterbury Europe.

Galerie Foto

02-1
lexico ingrediente proaspete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006179 (s)