News Flash:

Sova’s, restaurant cu specific internațional, în Iulius Town Timișoara

10 Octombrie 2019
1856 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 9 octombrie 2019: Iulius Town, primul proiect mixt din vestul țării, propune regiunii o ofertă variată de dining și petrecere a timpului liber, prin multitudinea cafenelelor și restaurantelor tematice. Una dintre aceste locații este Sova’s, cu specific internațional și de inspirație sârbească, deschisă în ansamblul din centrul Timișoarei.

Sova’s își întâmpină clienții cu un meniu bogat, în care predomină preparatele pe bază de pește și fructe de mare - biban, caracatiță, ciorbă de pește, tagliatele cu somon și sparanghel -, dar și delicii sârbești, precum pleșcăviță din carne de vită și cevapi (mici tradiționali sârbești). Și amatorii de dulciuri au de unde alege, vedeta fiind delicioasa prăjitură Sova’s cu migdale, spumă de lapte și caramel. Preparatele apetisante, pregătite după rețete atent selectate și cu ingrediente de calitate, sunt savurate într-un decor urban, cu elemente de arhitectură industrială, dar și o amprentă rustică, dată de predominanța lemnului.

Iulius Town are o componentă generoasă de office, cu trei clădiri operaționale, în care lucrează aproximativ 5.000 de angajați. Pentru ei, dar și pentru cei care vor o pauză de masă savuroasă, Sova’s pregătește, de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 15.00, un meniu business lunch, cu ciorbă/supă, fel principal și un bufet de legume, care permite să-ți faci propria salată. Tot aici poți da energie zilei cu o cafea italiană Vergnano, pe care Sova’s o aduce în premieră la Timișoara, dar și să te delectezi cu o limonadă cu soc sau cu un fresh cu pătrunjel și spanac.

Prin amenajarea modernă, atmosfera prietenoasă și meniul cu delicii ispititoare, Sova’s este locul perfect pentru o întâlnire între colegi, o ieșire cu prietenii sau o masă în familie. De asemenea, aici pot fi găzduite evenimente speciale, cu meniuri variate, în funcție de gusturile participanților.

Iulius Town Timișoara este destinația regională de shopping, business și loisir, care aduce în vestul țării cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului, de peste  120.000 mp și 450 de magazine, precum și 100.000 mp de birouri clasa A, cafenele și restaurante tematice, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, trei săli de evenimente, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare. Proiectul, inaugurat pe 30 august, este o investiție de 442 milioane de euro a companiilor IULIUS și Atterbury Europe.

Galerie Foto

03_1_
cevapi decor urban iulius town
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005132 (s)