News Flash:

Spectacol de opereta de gala in deschiderea Festivalului din Parcul Rozelor

24 Iunie 2014
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
Soprana Narcisa Brumar a fost desemnata drept cea mai buna solista a anului in cadrul Galei Operelor Nationale. Artista a primit vestea pe scena, in direct, in timpul spectacolului cu opereta Silvia, in care interpreta rolul titular si care a incheiat 2013/2014 a Operei Nationale Romane din Timisoara. In luna august, in Parcul Rozelor va avea loc editia a X-a a Festivalului de Opera si Opereta in aer liber, iar pe www.tion.ro puteti afla programul evenimentului.
Cea mai noua productie a Operei Nationale Romane din Timisoara, opereta „Silvia” de Emmerich Kalman, in regia lui Gyorgy Korcsmaros (Ungaria) a fost declarata Cel mai bun spectacol de opereta/musical in stagiunea care tocmai s-a incheiat, iar interpreta rolului titular, soprana Narcisa Brumar, a cucerit titlul de cea mai buna solista de opera din Romania in acest an. Cele doua distinctii au fost decernate in cadrul editiei a II-a Galei Operelor Nationale, eveniment desfasurat duminica seara la Opera din Iasi. In exact acelasi moment, spectacolul ”Silvia” incheia stagiunea 2013/2014 la Opera Nationala Romana din Timisoara, iar soprana Narcisa Brumar a izbucnit in lacrimi, pe scena, la aflarea vestii ca i-a fost acordat premiul. In cadrul aceleiasi gale, Premiul de excelenta a fost oferit consultantului artistic al ONRT, Felicia Tonea, iar premiul pentru intreaga activitate a fost acordat celebrei balerine Rodica Murgu.
”Silvia”, cel mai bun spectacol de opereta al anului, va deschide in aceasta vara Festivalul de Opera si Opereta in aer liber, la Timisoara. Editia a X-a a multasteptatului eveniment din Parcul Rozelor se va desfasura in perioada 22-31 august 2014 si va avea in program urmatoarele spectacole: 22 august, opereta ”Silvia”; 23 august, opera ”Nabucco” de Giuseppe Verdi; 24 august, opereta ”Vaduva vesela”, de Franz Lehar; 29 august, ”My Fair Lady”, musical de Frederick Loewe; 30 august, opera ”Rigoletto”, de Giuseppe Verdi; 31 august, de la ora 11, feeria pentru copii ”Steaua de sticla”, de Silvia Kerim, iar seara opereta ”Liliacul” de Johann Strauss. Cu exceptia feeriei pentru copii, toate spectacolele la Parcul Rozelor vor incepe la ora 20.30. Accesul publicului la festivalul organizat de Opera Nationala Romana si Casa de Cultura a Municipiului Timisoara este, ca la fiecare editie, liber.
Noua stagiune a Operei Nationale Romane din Timisoara va incepe in 21 septembrie 2014 cu opera „Traviata” de Giuseppe Verdi. Tion.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1090 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032983 (s)