News Flash:

Specialistii vorbesc! Varsta dicteaza! Iata cat trebuie sa dureze o partida de amor in funcție de varsta, daca esti sanatos

13 Decembrie 2017
2113 Vizualizari | 0 Comentarii
amor

Potrivit psihologilor, partida de amor nu este direct proportionala cu satisfactia, iar durata acesteia depinde de cat de inchegata este relatie si de specificul ei.

Exista insa o durata standard a unei partide de amor obisnuite?

Atunci cand auzi expresia „am facut-o toata noaptea” nu inseamna ca toata noaptea au avut loc intrari-iesiri intensive, deoarece corpul uman chiar daca ar putea rezista, la un moment dat cedeaza oricat de lunga ar fi noaptea. Cercetatorul Eric Corty este de parere ca o partida dureaza de la 3 la 13 minute, din momentul in care are loc penetrarea.

Un alt specialist, dr. Irwin Goldstein, editorul revistei americane Journal of Intime Medicine, spune ca o partida obisnuita dureaza 7,3 minute, dupa un studiu facut pe 1500 de cupluri.

Psihologul Marianne Brandon sustine ca exista multe mituri legate despre viata din dormitor si ca oamenii nu trebuie sa isi faca griji in legatura cu durata optima a actului intim, acestia ar trebui sa urmeze strict placerea si chimia dintre cei doi.

Concluzia, desi exista un timp mediu in care se petrece actul amoros, trebuie sa tii cont de placerea pe care o simti in momentul in care esti alaturi de partenerul tau drag. Nu durata conteaza, ci senzatiile traite si armonia de cuplu in pat.

Cat dureaza, in medie, o partida?

Am vrut sa aflam cu exactitate care este durata medie a unei partide si am descoperit ca doctorul Brendan Zietsch, psiholog la Universitatea Queensland, a facut un studiu in acest sens pe 500 de cupluri, din toate colturile lumii.

Rezultatele acestui studiu au aratat ca durata unei partide se incadreaza, in general, intre 33 de secunde si 44 de minute. Cu toate acestea, durata medie a unei partide este de 5,4 minute.

Varsta dicteaza durata partidei

Mergand mai departe de descoperirea doctorului Zietsch, varsta barbatului joaca un rol important in partidele de amor, deoarece este factorul principal care influenteaza durata actului intim.

Conform specialistilor, iata care este media duratei unei partide, calculata la varsta barbatilor caucazieni, avand ca tara de origine Romania:

cc14

Asadar, data viitoare cand auzi povesti despre partide care au durat o noapte intreaga, cel mai probabil spuse de barbati, aminteste-le ca acest lucru este practic imposibil.

Da, se poate sa o faci de la apus si pana la rasarit, dar asta presupune mai multe partide consecutive, cu eventuale pauze, si – desigur – preludiu, jocuri erotice si postludiu…

Galerie Foto

amor2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007031 (s)