News Flash:

Esti in impas si nu stii ce sa faci? Aceste 8 adevaruri te vor motiva sa mergi mai departe. Retine-le!

13 Decembrie 2017
870 Vizualizari | 0 Comentarii
impas 640x336

Concentreaza-te asupra a ceea ce ai si nu a ceea ce ai pierdut. Si indiferent cat de greu nu ti-ar fi, trezeste-te in fiecare dimineata cu recunostinta, fiindca sunt oameni care lupta pentru viata.

1. Durerea este o conditie de crestere

Uneori, in viata noastra se inchid anumite usi, pentru a ne determina sa mergem mai departe. Cand treci prin perioade grele nu uita, ca nicio durere nu vine fara scop.

E important sa-ti inveti lectia din fapta ce ti-a provocat durere si sa mergi inainte. Retine: exista durere care te raneste si exista durere care te schimba.

2. Totul in viata e trecator

Nimic nu e vesnic, nici ploaia, nici noaptea, nici bucuria si nici tristetea. Toate trec si vin, de aceea trebuie sa savurezi momentele cand ti-e bine si sa nu-ti faci prea multe griji cand ti-e rau. Fiecare clipa are un inceput si un sfarsit. In fiecare secunda tu primesti o noua sansa. Nu o pierde!

3. Grijile si tanguiala nu schimba nimic

Inceteaza-te sa te mai plangi si fa ceva ca sa rezolvi problema. Tanguiala ta nu ajuta la nimic, decat da dovada ca ai lasat mainile in jos. Continua sa lupti si sa incerci, nu e totul pierdut.

4. Cicatricile tale sunt un simbol al puterii

Nu te sfii de cicatricile pe care ti le-a lasat viata. Aceasta arata ca nu mai exista durere si ca rana s-a tamaduit. Asta inseamna ca ai infruntat durerea, ti-ai invatat lectia si ca ai devenit mult mai puternic, avansand.

5. Orice lupta mica – este un pas inainte

Lupta nu este un obstacol in calea ta, este insasi calea. Daca vrei sa incepi ceva, nu te opri, chiar daca iti va fi greu, chiar daca vei iesi din zona ta de confort, vei fi nevoit sa jertfesti ceva sau sa fii singur. Daca vrei sa ajungi acolo unde ti-ai propus, va trebui sa lupti.

6. Reactia negativa a celor din jur nu e problema ta

Oamenii vorbesc, indiferent de faci bine sau rau. Preocupa-te de tine si nu de parerea altora. Fii mai bun pentru tine si nu pentru ca asta cere anturajul tau. Oamenii barfesc pentru ca le place, nu pentru ca vor ca tu sa prosperi.

7. Ceea ce urmeaza sa se intample, se va intampla

Tu nu esti in stare sa faci ca anumite lucruri sa se intample, poti incerca doar. Insa in unele situatii cel mai bine e sa lasi ca totul sa se intample asa cum e predestinat sa fie. Iubeste-ti viata, increde-te in intuitia ta, risca, pierde si gaseste-ti fericirea.

8. Pur si simplu continua sa te misti

Fa ceea ce-ti spune inima si nu lasa fricile sa te opreasca din calea ta. Greseste si invata din asta. Mandreste-te cu ce ai reusit sa obtii. Fa mai mult decat atat. Traieste mai simplu si continua mereu sa te misti spre visurile tale.

sursa: eustiu.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006341 (s)