News Flash:

Spala-ti parul cu aceasta solutie si nu-ti va mai cadea. Ba chiar parul va creste mai repede

25 Ianuarie 2018
1169 Vizualizari | 0 Comentarii
par frumos

Daca iti place sa folosesti produse naturale pe baza de plante sau facute in casa, atunci acest tratament simplu este perfect pentru tine. Îngrijirea parului reprezinta un pas foarte important pentru orice femeie si conteaza foarte mult alegerea produselor potrivite pentru tipul de par.

Daca a inceput sa-ti cada parul si iti doresti foarte mult sa ai o podoaba capilara mai bogata, care sa-ti creasca mai repede, este momentul sa iti faci singura acasa acest sampon natural. Va curata firele si scalpul incredibil de bine, iar parul va creste mult mai repede.
Este bine sa stii ca acest sampon nu face spuma, ca cele din comert, dar dupa ce veti observa rezultatele senzationale, nu veti mai renunta la el. Iata cum se prepara, potrivit curejoy.com.

Ingrediente:

    bicarbonat de sodiu

    otet de mere

Mod de preparare:

Amesteca o lingura de bicarbonat de sodiu la o sticla de jumatate de litru de apa. Daca parul este de lungime medie, tripleaza cantitatea. Aplica acest amestec pe parul ud si lasa-l sa actioneze intre 1-3 minute dupa care clateste-te bine cu apa rece. Sa nu te ingrijorezi ca acest sampon nu face spuma, el curata foarte bine parul. La final, pentru a curata ultimele impuritati clateste-te cu apa rece.
Dupa care, limpezeste parul cu urmatoarea solutie: amesteca otetul cu apa, astfel incât acesta sa reprezinte o patrime din cantitatea de apa, mai exact la doi litri de apa, ai nevoie de jumatate de litru de otet. Daca nu iti place mirosul de otet, poti sa adaugi câteva picaturi de ulei de lavanda sau de menta in amestec.

Ai mare grija cand iti clatesti parul cu acest amectec sa nu iti intre in ochi.
Urmeaza acest procedeu timp de o luna, in locul spalarii cu samponul din comert si vei observa o schimbare radicala in textura parului tau. Firele nu vor mai cade, parul va deveni mai moale si mai stralucitor si nu se va mai ingrasa repede. De departe, cel mai important efect al acestui tratament este stimularea cresterii parului.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005056 (s)