News Flash:

Cel mai precis test de personalitate compus din 4 intrebari

23 Ianuarie 2018
1193 Vizualizari | 0 Comentarii
test2

Indicatorul de Tip Myers-Briggs este un test de personalitate definitivat de Isabel Briggs Myers dupa 20 de ani de studii asupra teoriilor lui Carl Gustav Jung privind tipologiile de personalitate. Scopul sau era de a-i ajuta pe oameni sa-si gaseasca un loc de munca. Dupa ce raspundeau la cateva intrebari din acest test de personalitate, primeau un raport succint.

In urma acestuia, puteau gasi un post potrivit personalitatii si afinitatilor lor. Unele companii occidentale inca folosesc acest test de personalitate atunci cand isi selecteaza candidatii pentru posturile vacante. Iata o versiune scurta a acestui test de personalitate. Contine numai patru intrebari si cate doua optiuni de raspuns. Asta-i tot!

Parcurge acest test de personalitate pentru a afla ce tip de persoana esti. Noteaza-ti combinatia de litere, aceasta iti va spune ce tip de personalitate ai.

1. Saptamana lunga si mai putin placuta pe care tocmai ai avut-o te-a extenuat. Cum o sa-ti petreci weekend-ul?

O sa-mi sun prietenii ca sa-i intreb ce planuri au. Am auzit ca s-a deschis un restaurant nou / ca o comedie simpatica ruleaza la cinema / ca sunt reduceri mari in magazine. Ar trebui sa iesim cu totii impreuna. E

O sa-mi inchid telefonul si o sa stau acasa. O sa ma uit la un nou episod din serialul meu preferat / o sa fac un puzzle / o sa citesc o carte. I

2. Care dintre aceste doua descrieri ti se potriveste mai mult?

Cel mai important lucru pentru mine este ce se intampla aici si acum. Evaluez situatiile reale si acord atentie detaliilor. S

Faptele concrete sunt plictisitoare. Imi place sa visez si sa derulez evenimente viitoare in mintea mea. Ma bazez mai mult pe intuitie decat pe informatie. N

3. Un concurent al angajatorului tau incearca sa te atraga. Ai indoieli, pentru ca salariul este mult mai mare acolo, dar colegii de la locul de munca actual sunt oameni minunati. Mai mult, seful tau ti-a dat de inteles ca te va recomanda pentru promovare cand va iesi la pensie. Cum ai de gand sa iei o decizie?

O sa aflu toate informatiile disponibile despre compania concurenta. O sa-i cer managerului meu de la Resurse Umane sfatul si o sa fac o schema cu toate argumentele pro si contra. In astfel de cazuri, este important sa cantaresti toate argumentele si sa evaluezi situatia la rece. T

O sa-mi ascult sentimentele si intuitia. Intotdeauna incerc sa-mi urmez inima. F

4. Mai sunt doua saptamani pana la nunta unor prieteni apropiati. Cum se desfasoara pregatirile?

Acum o luna, am ales solistul care va canta un mixaj cu cantecele noastre din anii de scoala / am adunat fotografiile care ilustreaza cel mai bine povestea de iubire a cuplului / le-am compus o poezie / mi-am calcat costumul / am facut programari la coafor si machiaj. Prefer sa am totul pregatit. J

De ce sa ma pregatesc? O sa ma distrez la petrecere. O sa-mi improvizez discursul la nunta. Cele mai bune lucruri se intampla spontan. P

Citeste si Alege un inel si descopera ce fel de femeie esti. Care inel iti place tie?

Iar acum, iti poti afla tipul de personalitate, potrivit chestionarului Myers-Briggs.

Test de personalitate – ESTJ – Tipul „Manager”
Esti o persoana practica. Iti place sa ai ordine in toate. Planuiesti si organizezi totul. Dar cel mai mult iti place sa convingi oamenii ca ai dreptate si sa ii faci sa gandeasca cum gandesti tu. Privesti viata realist si ai cea mai multa incredere in lucruri concrete. Esti o fire deschisa la comunicare, la intalniri cu oameni noi si la petreceri. Nu uiti niciodata sa ai grija de cei apropiati; iti poti exprima dragostea foarte bine.
11% barbati, 6% femei

Test de personalitate – ENTJ – Tipul „Comandant”
Pentru tine, viata este o lupta. Fiindca iti asumi riscuri si debordezi de curaj, incepi cu usurinta lucruri noi. In acelasi timp, iti evaluezi abilitatile destul de exact. Iti plac noile tendinte si esti o persoana deschisa la idei noi. Gandesti pozitiv si iti place sportul si tot ceea ce are legatura cu el.
3% barbati, 1% femei

Test de personalitate – ESFJ – Tipul „Profesor”
Te intelegi foarte bine cu oamenii si esti sufletul petrecerii. Esti un om atent, grijuliu si gata mereu sa sara in ajutor. Asta, chiar daca trebuie sa-ti sacrifici interesul pentru altii. Totusi, esti o persoana foarte independenta si, in general, obtii totul fara ajutor. Astepti sprijin emotional de la cei iubiti.
17% femei, 8% barbati

Test de personalitate – ESTP – Tipul „Maresal”
„Participarea la lupta este mai importanta decat victoria”. Ei bine, asta nu te defineste pe tine. Tu lupti ca sa iti atingi scopurile prin orice mijloace. Chiar daca trebuie sa folosesti forta fizica. Te tii de un plan exact si nu suporti dependenta si compromisurile. Esti un luptator innascut, foarte activ si disciplinat. Poti evalua obiectiv cea mai stresanta situatie. Apoi, reactionezi repede si cu precizie chirurgicala.
6% barbati, 3% femei

Test de personalitate – ENFJ – Tipul „Mentor”
Esti o persoana emotiva si vorbareata. Ai expresii faciale si gesturi din abundenta. Manifesti empatie fata de emotiile altor oameni si depistezi cea mai mica minciuna. Esti o persoana foarte geloasa si neincrezatoare pe durata relatiilor de iubire. Deseori, esti gata sa faci fata evenimentelor din cauza abilitatii tale de a le anticipa.
3% femei, 2% barbati

Test de personalitate – ENTP – Tipul „Inventator”
Esti un generator de idei si cauti mereu sa creezi ceva nou. Te adaptezi usor mediilor noi si stapanesti cu usurinta diferite metode de lucru. Fiindca nu iti plac traditiile si rutina, iti schimbi des sfera profesionala si hobby-urile. Astfel, esti un inovator si un pionier. Nu numai ca poti crea idei noi, dar le si poti explica altora si poti face astfel incat sa se adevereasca.
4% barbati, 2% femei

Test de personalitate – ESFP – Tipul „Politician”
Poti sa-ti dai seama de oportunitatile din jurul tau. Adeseori, folosesti aceasta abilitate pentru a manipula oamenii. In relatiile tale cu ceilalti, iti urmaresti interesul. Totusi, incerci sa-i impresionezi pe toti si sa creezi aparenta ca esti o persoana simpla. Esti o persoana ancorata in prezent si nu iti place sa pierzi timpul. Vrei rezultate imediate si iti displace profund birocratia.
10% femei, 7% barbati

Test de personalitate – ENFP – Tipul „Campion”
Esti o persoana energica si iscoditoare. Ai capacitati creative evidente. Combini trasaturile introvertitilor cu ale extrovertitilor. De aceea, nu numai ca te intelegi bine cu oamenii, dar ai si capacitate de empatie. Excelezi la dat sfaturi. Percepi viata cu toata diversitatea ei de posibilitati. Ai o imaginatie bogata si un IQ foarte mare. Esti o persoana foarte armonioasa. Poti sa-ti mentii echilibrul intr-un mediu care se schimba rapid.
10% femei, 6% barbati

Test de personalitate – INFP – Tipul „Tamaduitor”
Cu asa suflet de poet si de visator, armonia ta interioara este intotdeauna pe primul loc. Majoritatea gandurilor tale vin din adancul fiintei. Totusi, ai abilitatea de a prevedea evenimentele si de a intelege bine oamenii. Iti place sa te imbraci bine si sa arati impecabil in orice imprejurare. Cumpatarea nu te defineste si adeseori pierzi simtul trecerii timpului si al realitatii.
5% femei, 4% barbati

Test de personalitate – ISFP – Tipul „Compozitor”
Iti gasesti bucuria in lucrurile simple. Faci fata cu usurinta rutinei si monotoniei. Iti place sa simti ca este nevoie de tine. De aceea, ajuti alti oameni, dar niciodata nu le incalci zona de confort. Nu suporti conflictele si poti intotdeauna sa distrezi oamenii si sa ii faci sa rada. Esti un partener cu picioarele pe pamant, practic, grijuliu, tandru, demn de incredere si loial. Iei lumea asa cum e si nu incerci niciodata sa iei conducerea si sa manipulezi.
10% femei, 8% barbati

Test de personalitate – INTP – Tipul „Arhitect”
Esti un intelectual si filosof si iti displace prea multa expresivitate. Cauti intotdeauna emotiile calme si confortul. Acorzi atentie deosebita atunci cand iei decizii. Preferi sa analizezi si sa gasesti legaturile dintre trecut, prezent si viitor. Ai o sensibilitate aparte la schimbari si nu le faci fata cu usurinta. Intotdeauna te preocupa gandurile si ideile tale, ceea ce iti creeaza deseori tensiuni interioare.
5% barbati, 2% femei

Test de personalitate – INFJ – Tipul „Sfatuitor”
Ghicesti foarte usor oamenii si relatiile dintre ei. Identifici cu usurinta starile sufletesti si talentele ascunse. De aceea, oamenii iti cauta sfatul. Totusi, esti o persoana foarte vulnerabila; nu suporti agresiunea si lipsa iubirii. Intuitia este forta care te conduce. Ea este indreptata spre interior, nu spre exterior. Acest tip de persoana nu se opreste niciodata din a invata. Considera ca dezvoltarea de sine este o prioritate. Cunoscandu-te pe tine, ii ajuti pe ceilalti.
2% femei, 1% barbati

Test de personalitate – INTJ – Tipul „Care inspira”
Ai o lume interioara bogata, din care iti extragi ideile tale uimitoare. Incerci sa atingi excelenta si vrei sa imbunatatesti totul si pe toti. Totusi, ai dificultati in relatiile cu oamenii. Adeseori, te distantezi intentionat pentru a-ti demonstra independenta. Poti sa-ti fixezi prioritati si sa ai incredere in intuitia ta.
3% barbati, 1% femei

Test de personalitate – ISFJ – Tipul „Protector”
Nu suporti falsitatea si lipsa de sinceritate in relatii. Identifici „strainii” si ii tii la distanta. Pentru cei aflati „in interiorul cercului increderii” faci totul si nu ceri nimic in schimb. Acorzi o atentie deosebita cuvintelor si faptelor. Esti o persoana cumsecade si grijulie. Scopul tau principal este de a ajuta oamenii si de a-i face mai fericiti.
19% femei, 8% barbati

Test de personalitate – ISTP – Tipul „Bun la toate”
De obicei, omul bun la toate are o minte cu inclinatii tehnice si ii place sa faca lucrurile cu mana lui. Nu te grabesti sa iei decizii si preferi sa gandesti inainte de a actiona. Intotdeauna faci fata termenelor-limita, iar punctualitatea te defineste. Percepi lumea prin intermediul sentimentelor. Ai o opinie obiectiva despre lucrurile care se intampla in jurul tau. Prin natura ta, esti o persoana comunicativa, dar refuzi comunicarea daca simti o lipsa de sinceritate.
9% barbati, 2% femei

Test de personalitate – ISTJ – Tipul „Inspector”
Iata atributele care te definesc: grijuliu, meditativ, responsabil. Esti o persoana de incredere, dar nu iei niciodata lucrurile asa cum sunt. Analizezi intotdeauna informatia pe care o primesti. Nu te intereseaza comunicarea pe termen lung. Esti un om orientat catre scopul final. Iti place disciplina si ordinea si adeseori esti pedant. Nu traiesti in vise, ci numai „aici si acum”.
15% barbati, 7% femei

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012099 (s)