News Flash:

Mereu am avut o problema cu geamul din interiorul aragazului - Nu se ducea murdaria absolut deloc, pana am descoperit acest truc - Iata cum il poti curata rapid si simplu

22 Ianuarie 2018
3813 Vizualizari | 0 Comentarii
aragaz

Orice persoana s-a intrebat macar o data cum se poate curata geamul din interiorul aragazului, dar pana la urma planul a fost abandonat, caci nu multi sunt ce care stiu trucul. Nu trebuie sa iti cumperi un aragaz nou ca sa poti sa te bucuri din nou de un aspect placut si curat. Tot ce ai de facut este sa te inarmezi cu putina rabdare si cu o surubelnita.

Deschide usa cuptorului si cauta balamalele ce tin usa de aragaz. Trebuie sa le le blochezi , tragand de ele spre tine cu ajutorul unei surubelnite. Apoi indeparteaza cu grija suruburile din partea laterala a capacului si incepe sa tragi geamul cu pricina. Il poti curata cu solutii speciale.

Minunea e gata si de acum nu iti mai ramane decat sa pui componentele la loc si sa te asiguri ca balamalele sunt puse in pozitia initiala.
   

De acum nu mai trebuie sa privesti cu parere de rau daca aragazul se murdareste si are aspect neplacut, caci trucul acesta cu siguranta iti e mai mult decat util. Aragazul este probabil unul dintre obiectele din bucatarie pe care il folosesti zilnic.

Dupa ce gatesti foarte mult insa sunt sanse mari ca acesta sa fie foarte murdar: stropii si resturile de mancare cad pe ochiuri si pe gratar si se ard, devenind extrem de greu de curatat. In mod normal, pentru a le curata, te chinui si pierzi mult timp frecandu-le cu diverse solutii. Stiati insa ca le puteti face luna foarte usor, fara a ridica practic un deget?

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti ochiurile intr-o punga cu inchidere ermetica, in care ati pus in prealabil o solutie cu bicarbonat de sodiu sau pra de amoniac. Lasati-le asa timp de cateva ore, dupa care clatiti.

Veti observa ca murdaria se desprinde singura, fara sa depuneti niciun efort. Aceeasi metoda se poate aplica pentru gratarele aragazului, asta daca gasiti pungi suficient de mari pentru ele. Puteti folosi cu succes solutiile de mai sus si pentru curatarea cuptorului, vor dizolva grasimea usor si rapid.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006006 (s)