News Flash:

Expozitia „First Kids on Mars” – descopera planeta Marte, la Iulius Town Timisoara!

7 Octombrie 2019
1067 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 7 octombrie 2019: În perioada 7 – 16 octombrie 2019, la Iulius Town Timișoara va avea loc expoziția interactivă și educativă pentru copii „First Kids on Mars”. Copiii vor intra în lumea astronauților, învățând despre sistemul solar și planeta Marte cu ajutorul unor elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum și cu ajutorul tehnologiilor moderne.

„First Kids on Mars” le propune copiilor un concept inedit de petrecere a timpului în scop educativ: o aventură pe planeta Marte, într-un circuit de neuitat. La Iulius Mall, parte integrată a proiectului mixt Iulius Town, în zona Intersport, copiii vor fi îmbrăcați în astronauți. Aceștia, îndrumați de animatori, își vor testa abilitățile de cosmonauți în diverse misiuni și vor învăța despre gravitație în sistemul solar. Apoi, copiii vor pregăti, la un panou de comandă, lansarea unei rachete pe Marte, urmărind instrucțiunile pentru a apăsa pe butoanele corecte.

Prichindeii vor avea ocazia să descopere cum trăiesc cosmonauții în spațiu, într-un cilindru rotativ, care simulează o stație spațială. De asemenea, vor cunoaște planetele prin intermediul robotului Curiosity și a realității augmentate. Animatorii le vor prezenta micilor curioși cum se încearcă găsirea unor dovezi de existență a vieții pe Marte. La finalul aventurii, copiii își vor putea face multe poze haioase pentru a marca experiența inedită și vor fi recompensați cu diplome pentru curajul de a participa la explorare.

Expoziția interactivă se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, iar durata unui tur ghidat este de 50 de minute. Prețul unui bilet este de 15 lei de persoană, iar în cazul grupurile de minimum 10 persoane, prețul este de 10 lei de persoană. Programările se pot face la numărul la telefon 0746 994 442, în intervalul orar 09.00 - 17.00.

Oferă-i și tu copilului tău prilejul de a descoperi fascinantul Univers!

Galerie Foto

02.JPG
iulius mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004746 (s)