News Flash:

Atmosfera relaxanta si delicii culinare, la Select Bistro Cafe, inaugurat in Iulius Town

25 Septembrie 2019
1216 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișoara, 24 septembrie 2019: Odată cu inaugurarea Iulius Town, timișorenii au la dispoziție numeroase restaurante și cafenele tematice, pentru pauza de la birou sau relaxarea de după program. Una dintre aceste locații este Select Bistro Cafe, un loc în care să evadezi din cotidian.

Select Bistro Cafe este situat la parterul clădirii de birouri United Business Center 3 și dispune de o terasă generoasă, cu deschidere spre parcul Iulius Gardens. Cu o amenajare „selectă”, pusă în valoare de elemente naturale, restaurantul propune un meniu bogat, cu specific românesc și internațional.

Preparate gastronomice variate invită oaspeții într-o călătorie culinară prin Asia, America sau Europa, cu bunătăți precum sushi, risotto cu brânză brie și prosciutto, creveți black tiger, mușchi de vită Argentina, Quesadilla cu calamar, burgeri apetisanți, dar și multe alte surprize pregătite de bucătarul șef, pentru a răspunde celor mai exigente preferințe. Festinul este completat cu deserturi savuroase, precum Lava cake cu sos de lavandă, Cheesecake după rețete originale și multe alte delicii.

Select Bistro Cafe vine în întâmpinarea celor care lucrează în clădirile de birouri din Iulius Town cu un meniu Business Lunch, de luni până vineri, începând cu ora 12.00. Combinații de preparate autohtone sau internaționale fac deliciul celor care aleg noul restaurant pentru pauza de masă sau pentru o întâlnire de afaceri. Pentru că îmbină și zona de lounge, este destinația perfectă și pentru ieșirile cu prietenii după birou sau în week-end ori masa în familie. 

O atmosferă sofisticată, într-un decor select, specific locațiilor occidentale, invită clienții la relaxare deplină. Florile și mușchii verzi abundă în restaurant, ca o continuare a spectacolului naturii din parcul Iulius Gardens, asupra căruia terasa oferă o priveliște impresionantă.

Select Bistro Cafe completează oferta generoasă de posibilități de petrecere a timpului liber propusă de primul proiect mixt din vestul țării, o investiție de 442 milioane de euro, dezvoltată în jurul Iulius Mall Timișoara.

Iulius Town, realizat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, este cel mai mare proiect de regenerare urbană inaugurat anul acesta în România și include: cea mai mare suprafață de retail din afara Bucureștiului – 120.000 mp și 450 de magazine -, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, 100.000 mp de spații de birouri clasa A, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare

Galerie Foto

02
decor select
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006239 (s)