News Flash:

Sotia sirianului gasit mort in portbagajul unei masini in Capitala, retinuta

16 Aprilie 2015
1568 Vizualizari | 0 Comentarii
Sotia sirianului gasit mort, pe 8 aprilie, in portbagajul unei masini in Capitala, a fost retinuta impreuna cu amantul ei, cei doi fiind suspectati ca l-au omorat pe Haj Saleh Moustafa, in varsta de 52 de ani, potrivit unor surse din Politie.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti i-au retinut pe Andreea Maria Patrascu, sotia lui Haj Saleh Moustafa, si pe amantul acesteia, ei fiind suspectati de crima.
Cadavrul cetateanului sirian, sotul lui Patrascu, a fost gasit in 8 aprilie, intr-o geanta aflata in portbagajul unei masini cu numar de Constanta, inscrisa pe numele societatii Perla Majestic, care era parcata pe Soseaua Pantelimon, vizavi de Sectia 9 de Politie.
Barbatul fusese dat disparut, de concubina lui, in ianuarie, desi nu se mai stia nimic despre el din 14 decembrie 2014.
Haj Saleh Moustafa, in varsta de 52 de ani, locuia in Bucuresti, intr-un bloc situat intr-un complex rezidential, insa avea resedinta in localitatea constanteana Navodari, el detinand doua societati comerciale.
Potrivit reprezentantilor societatii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti, statea in Romania de aproximativ 20 de ani, era casatorit si avea un copil de noua ani. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007333 (s)