News Flash:

Tanarul din Lugoj care a plecat cu bicicleta in lume a ajuns in Bulgaria

14 Aprilie 2015
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
Silviu Cadia, tanarul din Lugoj, care a plecat in lume pe bicicleta, pentru a-i intreba pe oameni ce-i face fericiti si pentru a o ajuta pe Karina, o fetita care are nevoie de o operatie costisitoare, a trecut de ceva timp granita. Continua sa-i intrebe pe cei care-i intalneste in drum ce-i face fericiti… A avut doar mici probleme cu bicicleta. 
In ultimele trei zile a parcurs drumul de la Vratsa la Botevgrad. A intalnit pe drum diversi oameni, pe care i-a intrebat ce-i face fericiti.
„Ma face fericit sa fac fotografii oamenilor onesti si cu inima deschisa, pentru a putea intotdeauna sa-mi amintesc de ei”, i-a spus Stefan, de 44 de ani.
Silviu a avut si probleme cu bicicleta, mai precis cu frana de pe spate, in Bulgaria. Oamenii l-au ajutat imediat, fara sa ceara nimic in schimb. A platit doar 10 euro la fabrica de biciclete, dar in rest, oamenii care l-au ajutat sa scape de problema si care i-au mai facut si ceva imbunatatiri la bicicleta nu au pretins nimic in schimb. Silviu vrea sa parcurga 4.000 de kilometri cu bicicleta sa pana in Iran, in zece saptamani, prin Romania, Bulgaria, Turcia, Georgia, Armenia si Iran.
El a facut si primele schite, pe care le trimite celor care ii cumpara zilele de calatorie. Asta pentru ca a afla ce-i face pe altii fericiti nu este singurul scop al calatoriei sale, scrie tion.ro.
Tanarul isi vinde zilele de calatorie pentru a o ajuta pe Karina, o fetita de 3 ani, din Deva, care are nevoie de o operatie urgenta, care costa 40.000 de euro. Zilele sale de calatorie pot fi cumparate cu 25 de euro (100 de lei) bucata. In schimb, cei care vor dona bani, vor primi de la Silviu o scrisoare timbrata din locul in care se afla pe parcursul calatoriei si un rezumat al acelei zile plus o schita desenata de chiar de tanarul biciclist. Costul calatoriei este achitat de sefii lui Silviu, de la firma la care acesta lucreaza.
Calatoria a inceput miercuri, 1 aprilie, de la City Business Centre, din Timisoara. Daca doriti sa cumparati o zi din calatoria lui Silviu, ori mai multe zile, puteti dona banii direct Karinei, in conturile mentionate mai jos.
CIF 18212553:
EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
RON: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
BRD GSG SMCC, code SWIFT BRDEROBU
Cei care vor sa faca o donatie trebuie sa mentioneze faptul ca banii sunt pentru Karina Ciorogar. Pentru a primi scrisoarea de la Silviu, cei interesati ii pot trimite acestuia chitanta transferului bancar si adresa completa. Silviu a facut si un tabel cu zilele care sunt cumparate deja si zilele de calatorie care mai sunt disponibile care poate fi accesat aici. Zilele din acest desfasurator care sunt hasurate cu galben sunt deja “vandute”.
De asemenea, calatoria lui Silviu poate fi urmarita pe pagina de Facebook - facebook.com/pages/The-Road-The-Happiness/1550266625227202?fref=ts

silviu cadia karina ciorogar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1887 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006274 (s)