News Flash:

Sotia lui Ilie Nastase, Brigitte, noul presedinte interimar al organizatiei de femei a UNPR Timis

6 August 2015
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
ilie nast
Sotia fostului tenismen Ilie Nastase, Brigitte Nastase, este noul presedinte interimar al organizatiei de femei a UNPR Timis, seful organizatiei judetene, Ion Raducanu, afirmand ca l-a rugat pe presedintele UNPR, Gabriel Oprea, s-o lase "sa ajute partidul".
Presedintele UNPR Timis, Ion Raducanu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX ca Brigitte Nastase, sotia fostului tenismen Ilie Nastase, senator UNPR, s-a inscris in partid si ca a fost numita presedinte interimar al organizatiei judetene de femei.
"Brigitte Nastase a venit in partid datorita faptului ca sotul sau s-a inscris in UNPR. A venit la pachet cu sot cu tot si, avand in vedere ca ea are parintii aici si copilul din prima casatorie aici, ea sta aici trei-patru zile dintr-o saptamana, la Timisoara, l-am rugat pe domnul presedinte Gabriel Oprea daca poate sa o lase sa ajute partidul. A venit la noi, postul era liber pentru ca presedinta femeilor, Ileana Turdesan, a ajuns functionar public. Ea s-a aratat interesata sa vina sa munceasca alaturi de noi. La noi, la partid, e ceva de lucru tot timpul. Ieri (marti - n.r.) am primit-o in Biroul Judetean interimar, la anul viitor avem conferinta de alegeri si ea mi-a zis ca vrea sa lucreze la femei. Foarte bine, am pus-o interimar la organizatia de femei si i-am spus ce are de facut", a declarat Ion Raducanu.
Presedintele UNPR Timis mai spune ca Brigitte Nastase si sotul ei aduc un plus de imagine partidului.
"In afara de faptul ca e o persoana cunoscuta, nu e nimic deosebit. In rest, ce sa spun? E sotia lui Ilie Nastase, care este o personalitate, si a venit si ea in politica. E bine pentru imagine. Au venit impreuna la mine acum trei zile. Ilie a spus ca nu are nimic impotriva sa lucreze daca ea isi doreste asta", a mai spus Raducanu.
Liderul UNPR Timis a mai declarat ca, in anul 2016, va avea loc o conferinta judeteana de alegeri in urma careia se va stabili conducerea organizatiilor din cadrul filialei Timis.
Ilie Nastase s-a inscris in UNPR in 22 iulie si va activa in cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat. Ilie Nastase a fost ales senator in Colegiul uninominal 8 din Circumscriptia electorala nr.42, Bucuresti, in locul ramas vacant prin demisia lui Dan Voiculescu din Senat. Nastase a candidat din partea PC si a castigat alegerile partiale din colegiu, in mai 2014.
Brigitte Nastase a mai fost casatorita o data, fostul sot al acesteia, Ovidiu Torj, fiind cercetat intr-un caz de trafic de persoane si aflandu-se, in prezent, in arest preventiv, la Timisoara.
De altfel, Ilie Nastase si sotia sa, Brigitte Nastase, au facut, vineri, o vizita la sediul DIICOT Timisoara, pentru a se interesa, despre dosarul in care este cercetat pentru trafic de persoane Ovidiu Torj, fostul sot al lui Brigitte. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008402 (s)