News Flash:

Traficul feroviar, INTRERUPT intre Brasov si Sibiu, dupa ce un automotor a deraiat

5 August 2015
1141 Vizualizari | 0 Comentarii
deraiat
Traficul feroviar pe magistrala 200 Brasov-Sibiu este intrerupt, miercuri, dupa ce un automotor cu doua vagoane a deraiat, in zona garii Brasov, in timpul unor manevre, fara a exista persoane ranite, insa sinele de cale ferata au fost avariate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Liviu Naghi, incidentul a avut loc in jurul orei 10.00, in zona garii Brasov, cand un automotor cu doua vagoane apartinand unei companii private, in care nu se aflau calatori, a deraiat in timpul manevrelor de garare, fara a fi inregistrate persoane ranite.
In schimb, pe magistrala 200 Brasov-Sibiu au fost avariate sinele de cale ferata, iar traficul pe ruta respectiva este oprit.
Sectia Regionala de Politie Transporturi Brasov a deschis o ancheta, sub coordonarea unui procuror, pentru a se stabili cauzele care au dus la deraierea trenului.
La ora transmiterii acestei stiri, angajatii de la CFR lucreaza la remedierea avariilor si se estimeaza ca traficul feroviar intre Brasov si Sibiu ar urma sa fie reluat in cursul serii de miercuri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006146 (s)