News Flash:

Sorin Rosca Stanescu: In inchisoare am predat istoria civilizatiei

26 Iunie 2015
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Sorin Rosca Stanescu
Sorin Rosca Stanescu a declarat, la iesirea din penitenciarul Jilava, ca in cele aproape noua luni de detentie a citit mult si a predat detinutilor istoria civilizatiei, iar in viitor intentioneaza sa revina in politica, dar "din directia societatii civile".
Sorin Rosca Stanescu a povestit, la iesirea pe poarta Penitenciarului Jilava, de unde a fost eliberat dupa noua luni de pedeapsa, ca in inchisoare a lucrat foarte mult si chiar a predat detinutilor istoria civilizatiei.
"Am lucrat foarte mult, am citit foarte mult, am tinut cursuri de istorie a civilizatiei, care mi-au facut mare placere", a spus Stanescu.
Acesta a spus ca in primul rand doreste sa-si faca un control medical amanuntit dupa care intentioneaza sa revina in politica, dar nu din postura de parlamentar, ci din cea de reprezentant al societatii civile.
"Politica voi face, dar nu stiu daca ma mai gandesc vreodata sa ma mai intorc intr-un Parlament asa cum este Parlamentul nostru si nici intr-un executiv sfasiat ca cel pe care il avem. Politica se poate face si din directia societatii civile, se poate face in scris, eu am scris zilnic, am publicat zilnic, voi publica in continuare", a spus Sorin Rosca Stanescu.
Tribunalul Ilfov a decis definitiv, joi, eliberarea conditionata a lui Sorin Rosca Stanescu, dupa ce a executat aproape noua luni din pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare primita in dosarul "Rompetrol". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005871 (s)