News Flash:

Ponta se intoarce de urgenta in tara

25 Iunie 2015
1390 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta5
Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia unde se recupereaza dupa operatia la genunchi, afirma ca este posibil sa revina in tara dupa saptamana viitoare, in care trebuie sa parcurga exercitii de fizioterapie si recuperare intensiva, mai devreme de termenul de 28 de zile avansat initial de medici.
"Delegarea din punct de vedere al Constitutiei pentru Oprea (Gabriel Oprea, prim-ministru interimar-n.r.) este de maximum 45 de zile. La ceea ce mi-au spus doctorii, urma sa raman cam 28 de zile, dar probabil - nu probabil, daca nu apare nimic neprevazut la evolutia mea - voi veni mult mai repede. Saptamana viitoare, am o perioada de fizioterapie si de recuperare intensiva si, dupa aceea, cred ca pot sa vin acasa, va dati seama ca imi doresc acest lucru", a spus Ponta la Romania TV.
Premierul a spus ca vorbeste permanent cu membrii Guvernului, ca a fost vizitat de catre ministri si ca primeste informatii zilnic atat despre activitatea Executivului, cat si despre aspecte politice.
"Am vorbit cu Oprea putin mai devreme, de altfel am vorbit in fiecare zi cu el, am vorbit cu ceilalti colegi ai mei, m-au vizitat ministri. Nu sunt chiar rupt asa de realitate, doar ca... ce sa fac ? Stau cu piciorul in sus si nu pot sa ma misc, dar pot sa vorbesc", a mai spus Ponta.
Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang.
Duminica, premierul a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Gabriel Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval.
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, "pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de prim-ministru" de catre Victor Ponta, care se afla inca in Turcia. Mediafax.ro

oprea gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005911 (s)