News Flash:

Sorin Grindeanu ar renunta la cativa ministri, nu si la functie

9 Iunie 2017
950 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu5
Dana Grecu a prezentat la Antena 3, scandalul din ultimele zile de la PSD, dar si reactiile presedintelul Romaniei Klaus Iohannis si a premierului Grindeanu, despre o posibila remaniere.

„Exista o evaluare permanenta pe care o face si coalitia, e o evaluare pe care o am si eu. Sunt lucruri pe care eu le consider normale si pe care - nu neaparat schimbarile de ministri sunt importante, cat acolo unde lucrurile poate pot fi facute mai bine, sa putem sa imbunatatim activitatea. Nu exista tensiuni, nu exista lucruri de acest tip, tot timpul trebuie sa existe argumente”, a declarat Sorin Grindeanu.

In acest context, Razvan Prisca spune ca nu intelege de la ce a pornit acest scandal in PSD, avand in vedere ca in urma cu cateva luni, Sorin Grindeanu era considerat cel mai potrivit pentru functia de premier.
„Nu inteleg de la ce s-au certat, care e motivul. Nu vad ce s-a intamplat in Guvern. Adica nu am vazut niciun ministru care sa fi fost mai bun in ultima luna si sa fi generat o invidie in partid, nu am vazut nicio reusita. La inceput m-am gandit ca o fi vreo diversiune legata de Legea salarizarii unitare, dar vad ca nu s-a intamplat treaba asta. Oamenii astia au castigat alegerile de 6 luni. Atunci, domnul Dragnea era in plina campanie electorala, adica tot ce a spus in campanie a plusat de vreo 10 ori in primele trei luni de guvernare, spunea ca are o relatie foarte buna cu Grindeanu si de 5-6 zile, toata lumea s-a pus pe premier, de parca pana acum premierul nu era acelasi”, a precizat Razvan Prisca, PNL

Mai mult, presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu a fost informat despre o posibila schimbare a premierului.

„Sunt convins ca daca ar fi ceva serios, ar veni sa ma anunte de aceaste probleme. Nu pot sa spun mai multe pentru ca nu am discutat aceste chestiuni. Daca ar fi ceva, probabil ar veni sa ma informeze saptamana viitoare, cand voi fi inapoi la Cotroceni”, a  declarat Klaus Iohannis.

dana grecu psd grindeanu sorin grindeanu razvan prisca klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005222 (s)