News Flash:

ANUNT DE ULTIMA ORA al lui Liviu Dragnea. Ce se intampla cu salariile romanilor!

7 Iunie 2017
1246 Vizualizari | 0 Comentarii
salariu marit3
Presedintele PSD Liviu Dragnea a sustinut un discurs in plenul Camerei Deputatilor prin care a cerut tuturor deputatilor PSD sa voteze pentru Legea salarizarii. Aceasta va intra la votul final din Camera Deputatilor, in jurul orei 12.00.

”Dincolo de criticile publice care au incercat sa impiedice adoptarea acestei legi, la proiect s-a lucrat foarte mult. Prin adoptarea acestei legi Parlamentul isi va face datoria si va creste prestigiul acestei institutii.
Legea salarizarii reprezinta un pas important pentru integrarea reala a Romaniei in UE. Este un pas important in dezvoltarea Romaniei, pentru ca nu putem fi o tara atractiva daca nu platim salarii asa cum se cuvine. Prin aceasta lege, Romania tinde sa iasa din zona economiiilor cu forta de munca prost platita si intra in zona economiilor cu o forta de munca competitiva (...) Legea are cateva principii simple, care vor fi aplicate de sus pana jos: la munca egala, salarizare egala, reducerea decalajului intre salariile mici si salariile mari, salariile vor trebui sa respecte ierarhia prevazuta de lege.

S-a afirmat eronat ca vor scadea anumite salarii. Cu execeptia demnitarilor, salariile nu vor scadea.

Legea salarizarii unitare, stimati colegi, este un pas insemnat spre modernizare, este o lege responsabila, Parlamentul Romaniei isi va creste prestigiul prin adoptarea acestei legi”, a spus Liviu Dragnea.

liviu dragnea camerei deputatilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005049 (s)