News Flash:

Ce spune Olguta Vasilescu despre venirea sa in fruntea Guvernului

8 Iunie 2017
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca si-a depus demisia in alb la partid cand a preluat functia. Totul s-a intamplat la preluarea mandatului, iar ministrul Muncii anunta ca asa procedeaza cand primeste o functie publica. Lia Olguta Vasilescu a declarat ca din comitetul PSD care evalueaza cabinetul Grindeanu fac parte, printre altii, Liviu Dragnea si Darius Valcov.


"Nu depinde de mine ce se va intampla cu acest Guvern, inclusiv cu mine. Este o evaluare in curs care ar trebui sa se termine in doua saptamani. Un comitet de la partid, in frunte cu presedintele  Liviu Dragnea face evaluarea. Darius Valcov este unul dintre cei care fac parte din comitet. Evaluarea poate sa insemne orice. Eu am demisia in alb din prima zi cand am devenit ministru. Am depus-o la partid. Nu stiu cine o tine. Am scris-o. Este normal atunci cand iei o functie publica, eu asa am facut de fiecare data. Nu stiu daca exista si altele, eu mi-am dat-o ca asa mi s-a parut normal", a declarat Lia Olguta Vasilescu la B1TV, conform Mediafax.
Intrebata fiind de dosarele in care este vizat fostul ministrul al Finantelor, Dariud Valcov, Olguta Vasilescu a spus: "Ati vazut o discutie despre tablouri de milioane de euro care s-au dovedit a fi niste litografii pe care ati putea sa le aveti si dvs in casa. Ati vazut la mine patru infractiuni de luare de mita, m-au plimbat in catuse, ce s-a dovedit? Ca sunt niste ziduri vopsite in oras? Nu se pune problema sa-l promovam ministru, este o capacitate, a fost cel mai bun ministru de finante, a promovat cel mai bun cod fiscal, sa zicem cel mai liberal."


Intrebat ce ar face daca dupa evaluarea ministrilor i s-ar propune sa fie prim-ministru al Romaniei, ministrul a declarat: "Nu ma intereseaza sa fiu premier."


Referitor la lipsa ministrului Finantelor si a premierului Grindeanu de la votul final privind legea salarizarii, Lia Olguta Vasilescu a spus: "Ministrul de Finantie a fost si ieri (..), la un moment dat s-a retras, am discutat cu secretarii de stat. Pe mine nu ma intereseaza programul premierului Romaniei. Singur, m-ar fi bucurat prezenta premierului."

ministrul grindeanu liviu dragnea darius valcov
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007041 (s)