News Flash:

Sorin Grindeanu a pierdut deja razboiul cu Liviu Dragnea. Izolat de toata lumea, nu a reusit sa schimbe secretarul general al Guvernului

16 Iunie 2017
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu2
Premierul Sorin Grindeanu a pierdut deja razboiul cu Liviu Dragnea, presedintele Partidului Social Democrat (PSD). Din informatiile obtinute de reporterii BZI din surse de la Bucuresti, Sorin Grindeanu a incercat cu disperare sa schimbe secretarul general al Guvernului si sa-l impuna in aceasta functie pe securistul Victor Viorel Ponta

Desi a facut numeroase presiuni, Sorin Grindeanu s-a lovit de refuzul celor din Secretariatul General al Guvernului, niciunul dintre cei care conduc acest departament nefiind de acord sa demisioneze. 


Calculul premierului era unul simplu: a fortat demisia secretarului general si urma sa-l puna interimar pe aceasta functie pe Victor Ponta. Acesta era semnalul pentru parlamentarii PSD disidenti ca vor primi functii in noul Executiv, cu conditia sa nu voteze motiunea de cenzura de miercuri. Numai ca acest plan a fost destructurat, Grindeanu nu a reusit sa-l impuna pe Ponta ca secretar general al Guvernului si toata lumea si-a dat seama ca PSD si Liviu Dragnea au castigat deja razboiul cu Sorin Grindeanu. 

Aceleasi surse din Bucuresti confirma faptul ca Sorin Grindeanu este tot mai singur, ca a fost izolat de toata lumea si ca nu mai are nicio sansa sa ramana in functie, dupa motiunea de cenzura de miercuri. 


sorin grindeanu dragnea secretarul general izolat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006034 (s)