News Flash:

Carmen Dan: "Grindeanu, un premier al nimanui legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru"

16 Iunie 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan
Carmen Dan, ministrul demisionar al Afacerilor Interne, a declarat, vineri, ca premierul Grindeanu este, in acest moment, "un premier al nimanui legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru."
"Domnul Grindeanu este, in acest moment, singur, e un premier al nimanui legat cu lanturi de scaunul de prim-ministru. De fiecare data cand am avut o problema de gestionat m-am dus si am discutat cu premierul. Intr-un final, atat eu cat si colegii mei am incercat sa-i explicam de ce suntem intr-o situatie in care aceasta comunicare este doar din partea noastra. Sunt multe situatii, cert e ca in acea formula nu puteam merge mai departe iar aceasta decizie de a demisiona nu am discutat-o inainte, nu am fost cu aceasta intentie in CEx, ci a fost o reactie de solidaritatea a mea si a colegilor mei ca dorim sa existe un dialog", a declarat Carmen Dan.
Ministrul a precizat ca nici colegii sai, nici partidul nu poarta vina situatiei complicate din plan politic.
"Nu am avut o discutie cu domnul Dragnea privind preluarea functie de premier si nici referitor la alta functie de ministru. Demisiile noastre nu sunt intamplatoare, am vrut sa dam un semnal ca asa nu se mai poate", a mai spus ministrul.
Un atac similar la adresa lui Grindeanu a avut si liderul PSD Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa de joi.
„Noi vorbim de un cabinet fantoma, haiducesc, de o o aventura. Vrea (Sorin Grindeanu, n.r.) sa creaze vreun puci, sa tulbure si mai mult apele”, a spus Dragnea.
PSD si ALDE i-au retras miercuri sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu. In urma refuzului lui Grindeanu de a demisiona, PSD a decis excluderea acestuia din partid si depunerea unei motiuni de cenzura.
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005081 (s)