News Flash:

Solutie anti-mucegai: te scapa de igrasie imediat si nu are miros neplacut

13 August 2018
856 Vizualizari | 1 Comentarii
solutie anti mucegai

Camera de baie este locul unde ne curatim corpul, iar de multe ori chiar si mintea. De aceea curatenia si prospetimea in baie este primul lucru de care trebuie sa avem grija. Dar oricat de mult efort am depune, de multe ori in colturile din baie si pe faianta apare mucegai.

Pe rafturile din magazine poti gasi o multime de solutii speciale, dar continutul lor de multe ori lasa de dorit: ele sunt daunatoare pentru piele, ochi si caile respiratorii. De aceea redactia Perfect-ask.net vrea sa va impartaseasca reteta unei solutii de casa, care va curata foarte eficient baia de mucegai, murdarie si bacterii fara a dauna sanatatii.

Ingrediente pentru solutia impotriva ciupercilor si mucegaiului: 2 lingurite de ulei esential de ceai, 2 pahar de apa, 1 lingurita de spirt.
Instructiuni: Puneti toate ingredientele intr-un recipient cu pulverizator si agitati-l bine. Stropiti solutia pe toate locurile problematice, iar dupa 10 minute spalati-le in mod obisnuit.

Uleiul esential de ceai are puternice proprietati dezinfectante, iar spirtul il dizolva si contribuie la lupta contra bacteriilor. Aceasta solutie are un miros slab ce dispare foarte rapid. De asemenea impotriva mucegaiului este foarte eficient otetul, dar sa aveti in vedere ca acesta are un miros mult mai puternic si mai durabil. Veti ramane uimiti cand veti vedea rezultatele utilizarii acestei solutii! Nu uitati sa impartasiti aceasta super reteta tuturor prietenilor.

 


magazine uleiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

EdyArgunse  | #50504
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005194 (s)