News Flash:

SOCANT! Un plic cu cianura destinat lui Obama a ajuns la La Casa Alba

18 Martie 2015
864 Vizualizari | 0 Comentarii
Casa Alba a primit luni un plic ce continea o substanta care, in urma testelor, s-a dovedit a fi cianura, a confirmat marti Secret Service, relateaza CNN.
"Luni, 16 martie 2015, a fost primit un plic la serviciul de verificare a corespondentei al Casei Albe. Initial, testele biologice au fost negative; totusi, la 17 martie 2015, testele chimice s-au aratat prezumtiv pozitive pentru cianura", a declarat purtatorul de cuvant al Secret Service, Brian Leary, intr-un comunicat. "Esantionul a fost transportat la o alta instalatie pentru a confirma rezultatele", a adaugat el.
Leary a declarat ca deoarece este "o investigatie in desfasurare, Secret Service nu va face alte comentarii".
Nimeni nu a fost ranit si personalul care se ocupa de sortarea corespondentei si care a deschis scrisoarea nu a fost expus, a declarat un oficial din cadrul fortelor de ordine.
Primirea plicului de catre Casa Alba a fost anuntata initial de Intercept, care a primit un document intern ce alerta personalul in legatura cu incidentul. "Un plic continand o substanta laptoasa necunoscuta, intr-un recipient invelit intr-o punga de plastic, primit la serviciul de verificare a corespondentei de la Casa Alba, a fost testat pozitiv pentru cianura", afirma alerta.
Potrivit Intercept, alerta a identificat barbatul al carui nume era trecut la expeditor ca avand o lunga istorie cu Secret Service, datand din 1995. Aceasta include un incident in care barbatul a trimis un pachet acoperit cu urina si fecale. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)