News Flash:

Dan Voiculescu il da in judecata pe Basescu

17 Martie 2015
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
dan voiculescu
Fondatorul PC Dan Voiculescu, aflat in detentie, a anuntat marti, intr-o postare pe blogul personal, ca a pornit "o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu", dupa afirmatiile fostului presedinte privind fondurile Crescent.
"Basescu Traian a facut o noua declaratie publica mincinoasa in care vorbeste despre presupuse relatii ilegale intre Grivco si Crescent. Basescu afirma ca societatea Crescent a fost firma Securitatii si a luat banii poporului. Fata de acestea, s-a luat decizia predarii acestui caz avocatilor nostri pentru a porni o actiune in justitie impotriva lui Traian Basescu", a scris Voiculescu, intr-o postare intitulata "Chemare in judecata".
Voiculescu mai scrie ca Basescu a aflat "probabil ca mitul regizat" cu "privire la banii Securitatii "a fost daramat de concluziile institutiilor internationale (vezi raspunsul Oficiului specializat in recuperarea creantelor din cadrul Ministerului Justitiei)" si ca reactia lui Basescu confirma reflexul sau "nociv de a ataca, prin minciuna si fals, doar pentru a camufla propriile probleme cu legea, care vor fi, cu siguranta, confirmate obiectiv de justitie". Mediafax.ro

fondurile crescent traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006171 (s)