News Flash:

SOCANT! S-au trezit cu masina in casa!

22 Iunie 2015
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
cu masina in casa
Accident de circulatie, luni dimineata, la Timisoara. Un autoturism marca Opel a ajuns intr-o casa, in urma coliziunii cu un Peugeot.
Autoturismul Opel, condus de o femeie, circula pe strada Stefan cel Mare, spre Calea Buziasului. In apropriere de Calea Eroilor, acesta a intrat in coliziune cu un autoturism marca Peugeot, care circula din sens opus si al carui sofer vroia sa vireze la stanga pe Calea Eroilor. Barbatul insa nu a acordat prioritate, iar cele doua masini s-au ciocnit frontal, in urma impactului autoturismul Opel fiind proiectat intr-o casa de pe strada Stefan cel Mare. Cladirea a mai fost avariata in luna iunie a anului trecut, cand muncitorii care se ocupau reabilitarea strazii sapat cu excavatorul prea aproape de fundatia unei case, iar, la un moment dat, o bucata din zidul cladirii s-a prabusit.
La locul accidentului au ajuns de urgenta echipaje de pompieri, politie si ambulanta. In urma accidentului femeia care se afla la volanul autoturismului marca Opel, a fost ranita, si transportata la spital pentru ingrijiri medicale, scrie tion.ro.
Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate conditiile in care s-a petrecut accidentul.

autoturismul opel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004475 (s)