News Flash:

Cum poti verifica kilometrajul real al unei masini second hand

27 Februarie 2014
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Dacă vreți să cumpărați un autoturism second –hand, mecanicii vă sfătuiesc să-i verificați numărul real de kilometri, în service-urile de reprezentanță.
Și asta pentru că, potrivit mecanicilor auto, jumătate dintre autoturismele scoase la vanzare pe internet au kilometrajul dat înapoi. 
Pentru suma de 100 de lei, puteți afla dacă kilometrajul unei mașini este real. Plata unui astfel de tarif merită, pentru că au existat cazuri în care automobilul avea și 175 de mii de kilometri dați înapoi.
Verificarea numărului real de kilometri în Romania este posibilă pentru că în țările din vestul Europei, proprietarii fac reviziile, de regulă, în service-urile reprezentanțelor. 
De fiecare dată cand intră în service, informațiile despre mașină, inclusiv kilometrajul, sunt trecute într-o bază de date. Vanzătorii pot da kilometrajul înapoi, dar nu au cum să măsluiască baza de date, potrivit stirileprotv.ro. 
Ajunși la service-ul de reprezentanță, trebuie să știți serie de sasiu a mașinii, pentru a-i afla istoricul.   
Potrivit unui experiment realizat de jurnaliștii de la stirileprotv.ro, din zece mașini marca Audi scoase la vanzare, cinci aveau kilometrajul dat înapoi.  Cea mai mare diferență a fost de aproape 40 de mii in minus.
Același lucru se întamplă și în cazul unor automobile marca Volkswagen aduse de afară. Cea mai mare diferență dintre kilometrajul real și cel anunțat este de 30 de mii.
Pentru autoturismele marca BMW, din cinci mașini verificate, patru aveau kilometrajul dat înapoi. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033179 (s)