News Flash:

Efectul ruperii USL in Timisoara: Lista liberalilor care isi pierd functiile

27 Februarie 2014
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Marian Vasile
Odata cu desfiintarea oficiala a USL la nivel national, si la nivel local vor avea loc schimbari, in perioada imediat urmatoare, cel mai probabil. Negresit, deciziile de la centru se vor rasfrange si in “teritoriu”. Deocamdata liderii locali ai celor doua partide principale care au format USL, PNL si PSD, Nicolae Robu, respectiv Titu Bojin, nu se gandesc la formarea de noi majoritati in Consiliul Local Timisoara si in Consiliul Judetean Timis. Este prematur. Insa in zilele urmatoare, cu siguranta unii sefi liberali isi vor pierde functiile.
In Timis sunt aproximativ 25 de liberali cu functii de conducere in institutii deconcentrate ori stabiliti in functii sustinute de Guvern. Dintre cei aproximativ 25 fac parte si patru directori de directii regionale, precum si subprefectul Liliana Onet.
Aceasta din urma va fi, probabil prima “victima”, deoarece nu mai poate fi reprezentantul viitorului Guvern in teritoriu.
Pe lista se va afla si vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, penelistul Marian Vasile.
Cei patru directori regionali de la Directia de drumuri, la CFR Infrastructura, la Finante si la Protectia Consumatorului, sunt functii ocupate tot de reprezentanti ai PNL.
Printre liberalii care mai detin functii se numara si Iulius Juganaru, managerul Spitalului Judetean Timisoara. In cazul in care va fi schimbat, locul acestuia ar putea fi luat de pesedistul Florin Barsasteanu.
La sefia Inspectoratului Scolar Judetean de asemenea se afla un liberal, Cornel Petroman. Acesta cel mai probabil va fi inlocuit de unul dintre adjuncti, fie de Aurelian Sima, fie de Aura Danielescu, ambii membri ai PSD.
La Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis se afla acum in functia de director Gina Grigorie (PNL). Odata cu ruperea USL, postul ar putea fi ocupat de pesedistul Marcel Miclau.
Si la Registrul Auto Roman se afla in functia de conducere un penelist, Cosmin Costa. Locul i-ar putea fi ocupat pe viitor de Dorin Candea. Acesta a mai condus RAR si in mandatul trecut, atunci el fiind membru PDL.
Oricum, ramane de vazut cum isi vor imparti functiile social- democratii cu noii lor aliati din USD, Partidul Conservator si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Opiniatimisoarei.ro

nicolae robu marian vasile marcel miclau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1008 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031247 (s)