News Flash:

SOCANT! Politist FILMAT in timp ce isi batea SOTIA - VIDEO

15 August 2017
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
sja
Un nou caz incredibil zguduie Politia Romana. Un politist a fost surprins in timp ce-si batea sotia in curtea Ambulantei. S-a deschis deja ancheta interna la Inspectoratul de Politie Satu Mare, dupa ce politistul in uniforma a fost prins in timp ce isi agresa sotia, in curtea serviciul judetean de ambulanta.

Tanara este asistenta medicala in cadrul Ambulantei, iar cei doi s-au casatorit in luna iunie a acestui an. Din primele verificari facute de IPJ Satu Mare rezulta ca politistul era in afara orelor de program, chiar daca purta uniforma in momentul comiterii agresiunii. "Ca urmare a informatiilor si imaginilor aparute in spatiul public, potrivit carora un politist are un comportament agresiv fata de o angajata a Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare, conducerea Inspectoratului Judetean de Politie a dispus verificari interne pentru clarificarea imprejurarilor in care a survenit incidentul, urmand ca la finalul acestora, in functie de rezultat, sa fie luate masuri legale. Statutul profesiei de politist impune probitate morala, dar si o conduita corespunzatoare, atat in timpul exercitarii atributiilor de serviciu, cat si in afara acestora", se arata intr-un comunicat al Politiei Satu Mare, anunta Digi 24.

In urma rezultatelor investigatiei, sefii barbatului vor decide daca se vor lua masuri impotriva barbatului. Potrivit presei locale, o ancheta se desfasoara si in cadrul Ambulantei Satu Mare. VIDEO AICI

politia romana batea sotia ancheta agresa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005059 (s)