News Flash:

DEZVALUIRI INCREDIBILE! "Procurori adusi de la parchetele din teritoriu si pusi sa faca dosare la comanda"

14 August 2017
873 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Andronic
Procurorii cu putina experienta! Aceasta este problema sistemului, deoarce acestia sunt adusi din teritoriu la DNA si pusi sa se ocupe de diverse dosare pentru care nu au experienta necesara. Aceasta este concluzia trasa de jurnalistul Dan Andronic, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

„Acestea sunt slabiciunile sistemului. Un procuror poate fi adus de la un parchet din teritoriu si pus sa faca dosare la comanda. Daca vrei un dosar bine facut, pui un om foarte bine pregatit, insa acesta ar putea sa nu gaseasca ce vrei tu. Daca nu, pui unul care face cat mai mult tam-tam, cat mai multa galagie. Depinde ce vrei”, a declarat Andronic.
„Oamenii care stau foarte mult intr-o institutie, procurori, judecatori, jurnalisti, tind sa sufere de sindromul acvariului. Nu mai vad dincolo de acvariu. Cred ca doar ce este in acvariu reprezinta realitatea. Te rupi de realitate”, a mai adaugat jurnalistul.

Andronic a mai spus ca nu il vede pe Liviu Dragnea candidat la presedentie, deoarece el este in prezent o tina. „Nu este un scenariu realist pentru Dragnea pentru ca o candidatura la presedintie va face din el si mai tinta”, a conchis jurnalistul. 

problema sistemului dan andronic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006962 (s)