News Flash:

Dosarul FERMA de porci Salcia I Avocatul administratorului Ilie Dragne a facut plangere impotriva procurorului: A fost intrerupta audierea pentru o confruntare directa cu un alt inculpat

14 August 2017
873 Vizualizari | 0 Comentarii
dragne
Avocatul lui Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia din Teleorman unde actionar majoritar este fiul lui Liviu Dragnea, a depus o plangere impotriva procurorului Marian Dragulescu, invocand incalcari de procedura si lipsa de obiectivitate in desfasurarea anchetei.
Maria Vasii sustine ca magistratul a fost adus la Parchetul General de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru a investiga cauza in care Ilie Dragne este cercetat.
„In timp ce era audiat a fost intrerupta audierea pentru o confruntare directa cu un alt inculpat, desi nu s-a urmat procedura de la confruntare, ci a fost doar o forma de a-i pune fata-n fata, doar ca o presiune psihologica pentru declaratii. Apoi modul in care domnul procuror a fost ridicat, de la gradul de procuror de judecatorie, prin delegare impotriva regulilor prevazute de lege, direct ca procuror de Inalta Curte. Pentru ca dansul primeste un salariu foarte mare numai pentru aceasta delegare, noi spunem ca este in masura sa ne ingrijoreze, pentru ca este ca un beneficiu care poate sa-i infranga obiectivitatea. Dumnealui este delegat la parchetul Inaltei Curti pentru a instrumenta acest dosar. Am fi vrut un procuror care sa lucreze in mod obisnuit aici”, a mai spus Maria Vasii.
Avocatul sustine ca au existat mai multe abateri de la procedura in modul in care procurorul de caz a instrumentat dosarul pana in prezent. Plangerea a fost depusa la conducerea sectiei din care face parte magistratul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)