News Flash:

SOCANT! Politist din Vaslui, acuzat de viol

13 Noiembrie 2017
1221 Vizualizari | 0 Comentarii
viol minora

Doua adolescente in varsta de 16 de ani, din comunele Valeni si Muntenii de Sus, judetul Vaslui, au reclamat ca au fost sechestrate si violate de trei barbati, unul dintre ei fiind politist. IPJ Vaslui a inceput cercetarile, transmite corespondentul Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, Antonela Palie, a declarat, luni, ca adolescentele s-au prezentat la Politie si au formulat plangere impotriva celor trei barbati.

Mai multe persoane urmeaza sa fie audiate in acest caz.

”Sunt doua persoane vatamate, minore, care au formulat plangeri, initial la IPJ Vaslui, in care au mentionat ca au fost sechestrate si agresate sexual, deci violate, de trei persoane. Una dintre persoane ar fi un agent de Politie, in prezent ancheta este efectuata de catre doamna prim-procuror pentru a stabili daca, intr-adevar, cele sesizate sunt reale si daca autorii sunt cei indicati in plangeri”, a spus Antonela Palie.
Surse locale declara ca fetele au participat la petrecere, dupa care ar fi urmat faptele sesizate.

Purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Silvia Manta, a declarat ca se fac verificari cu privire la conduita agentului din cadrul IPJ Vaslui.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005925 (s)