News Flash:

INCIDENT SOCANT! Un preot beat a ucis un om cu masina, dupa care a fugit de la locul faptei. Era aproape in coma alcoolica

13 Noiembrie 2017
908 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

Un preot dintr-un sat din judetul Galati a fost retinut dupa ce, baut fiind, a lovit cu masina un barbat care mergea pe un drum judetean, dupa care a plecat de la locul accidentului. Barbatul lovit de masina a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Gabriela Costin, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca accidentul s-a produs duminica seara, in comuna Schela.

Politistii au stabilit ca un barbat in varsta de 49 de ani din localitatea Schela, in timp ce se deplasa pe Drumul Judetean 251K, a fost accidentat mortal de un autoturism, iar soferul a fugit de la locul accidentului.

Acesta a fost gasit mai tarziu de politist si a fost retinut.
”Politistii au stabilit ca soferul avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. In acest caz s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, fuga de la locul accidentului si conducere sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat Gabriela Costin.

Desi informatia nu este confirmata in mod oficial, martorii spun ca la volan se afla preotul din localitatea Negrea. Se pare ca acesta a intrat cu masina intr-un sant si apoi a mers cativa kilometri pe camp.

Pe parcursul zilei, soferul va fi dus in fata judecatorului cu propunerea de arestare preventiva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006337 (s)