News Flash:

Cod galben de ceata in peste 20 de judete si Capitala. Trafic rutier ingreunat

12 Noiembrie 2017
986 Vizualizari | 0 Comentarii
ceata 1

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate, duminică dimineaţa, pe mai multe şosele, inclusiv pe autostrăzile A 2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti, din cauza ceţii dense. Peste 20 de judeţe şi Capitala se află sub atenţionare meteorologică cod galben de ceaţă.

Centrul Infotrafic transmite că se circulă cu dificultate duminică dimineaţa din cauza ceţii pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A3 Bucureşti – Ploieşti, dar şi pe numeroase artere din judeţe precum Mehedinţi (vizibilitate redusă sub 50 de metri pe mai multe drumuri naţionale), Dolj, Olt, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Ilfov, Prahova, Giurgiu şi Călăraşi.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să folosească corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să ruleze cu viteză redusă, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să evite pe cât posibil manevra depăşirii şi să adopte permanent o conduită preventivă la volan.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, atenţionare cod galben de ceaţă pentru judeţele Gorj, Mehedinţi, Buzău, Brăila, Ilfov, Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Călăraşi, Vrancea, Galaţi, Olt, Dolj şi pentru municipiul Bucureşti. Atenţionarea este valabilă până la ora 10.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004914 (s)