News Flash:

SOCANT! ORESTE a vrut sa se sinucida!

21 Ianuarie 2014
1364 Vizualizari | 0 Comentarii
oreste

Prezentatorul TV Oreste Teodorescu a făcut mai multe declaraţii şocante, legate de un episod mai puţin cunoscut din viaţa sa.

În 2002, Oreste a suferit o depresie puternică, care a lăsat urme adânci asupra sa şi care l-a dus cu gândul chiar la sinucidere. ''Cel mai greu mi-a fost în 2002, când m-am prăbuşit în abisul unei depresii îngrozitoare. Trăiam un sentiment teribil de inutilitate şi incompetenţă. Totul se întunecase în mine şi în jurul meu. Atunci, rămâneam chircit în poziţie intrauterină, sub plapumă, fără să îndrăznesc să mă dau jos din pat. Atunci am început să chelesc şi să mă sting ca un seu de lumânare. A ţinut câteva luni. Simţeam că nu mai pot ieşi din asta decât prin moarte'', a declarat Oreste într-un interviu acordat unui blog de psihologie.

Oreste a povestit şi cum a ieşit din această depresie. ''Tatăl m-a iubit, deşi nu prea avea motive obiective şi, când mi-am lăsat toată viaţa în mţinile lui, mi-a risipit umbra din minte, readucând Soarele şi pe strada mea'', a povestit Oreste. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007516 (s)