News Flash:

SOCANT! Germania, luata cu asalt de milioane de imigranti!

25 Februarie 2016
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
imigranti0
Guvernul german estimeaza ca aproximativ 3,6 milioane de imigranti vor ajunge in tara pana in 2020, a anuntat, joi, presa germana, in conditiile in care anul trecut s-au inregistat 1,1 milioane de solicitari de azil, relateaza agentia de presa Reuters.
Calculele se bazeaza pe estimarile facute de Ministerul Economiei, in colaborare cu alte ministere din tara, scrie ziarul german Sueddeutsche Zeitung.
Pentru a proteja economia tarii, Ministerul Economiei a facut "o estimare interna, pur tehnica in privinta imigrantilor in colaborare cu alte departamente ale guvernului german". Nu exista nicio estimare oficiala despre numarul de imigranti care urmeaza sa ajunga in tara in urmatorii ani.
Dar numarul-record de 1,1 milioane de solicitanti de azil de anul trecut, inclus in estimarea de 3,6 milioane de imigranti, a atras atentia asupra resurselor insuficiente din tara pentru a gestiona un asemenea val de extracomunitari, cancelarul german Angela Merkel fiind criticata pentru politica sa deschisa fata de imigranti.
Motiv pentru care cancelarul german a promis in ultimele luni ca va reduce semnificativ numarul de imigranti care vor sosi in acest an.
Miercuri, politia federala germana a anuntat ca 103 imigranti au ajuns in tara in cursul zilei de marti, indicand o scadere semnificativa ca urmare a restrictiilor de acces impuse imigrantilor la frontierele statelor balcanice.
La inceputul saptamanii trecute, circa 2.000 de persoane soseau zilnic in tara. Anul trecut, in toamna, se inregistrau zilnic circa 10.000 de sosiri.
Mediafax.ro 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006484 (s)