News Flash:

Atac armat sangeros: sase morti si trei raniti!

21 Februarie 2016
1318 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2
Un barbat a ucis sase peroane si a ranit alte trei - dintre care doua se afla in stare grava -, in trei atacuri armate pe care le-a comis, de la bordul unui vehicul, intr-o localitate din vestul statului Michigan, a anuntat politia, relateaza AP in pagina electronica.
Un adjunct al serifului din comitatul Kalamazoo, Paul Matyas, a anuntat ca suspectul a fost retinut duminica in centrul orasului Kalamazoo. In vehiculul suspectului au fost gasite arme. "Amenintarea la adresa publicului s-a incheiat", a declarat el.
Politia crede ca atacurile au fost comise la intamplare, potrivit lui Matyas, care a catalogat acest lucru drept "cel mai grav scenariu".
Atacul a inceput sambata, la ora locala 18.00 (duminica, 1.00, ora Romaniei), a precizat el. Suspectul a deschis focul la un restaurant, la o reprezentanta a unei firme de vanzari de masini si intr-un complex de apartamente. Toate incidentele au avut loc in parcari, a precizat adjunctul serifului.
Kalamazoo se afla la aproximativ 260 de kilometri vest de Detroit, capitala statului.
Politia a anuntat ulterior ca suspectul este un barbat alb in varsta de 45 de ani.
Ofiteri il interogau pe suspect, originar din comitatul Kalamazoo, a declarat pentru postul WWMT-TV locotenentul Dale Hinz din cadrul politiei statului Michigan.
O fata in varsta de 9 ani era in stare grava. Ea se afla printre persoanele impuscate de suspect in parcarea restaurantului Cracker Barrel, a precizat Hinz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007866 (s)