News Flash:

Au salvat aceasta mica creatura de la moarte sigura. SOCUL URIAS pe care l-au avut cand au VAZUT in ce animal frumos s-a transformat Pangi

5 Septembrie 2017
1461 Vizualizari | 0 Comentarii
sarpe

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu mama ei, însă Pangi, o femelă pangolin, era atât de mică atunci când a fost salvată încât a trebuit hrănită cu biberonul.


Pangolini sunt cea mai traficată specie de mamifere de pe Pământ și este foarte probabil ca mama micuțului animal să fi picat în plasa braconierilor.

 

Se estimează că în fiecare oră în Asia este ucis un pangolin. Solzii sunt folosiți în medicina tradițioanlă, în timp ce carnea este considerată o delicatesă.

Fiind animale nocturne și foarte timide, sunt ușor de capturat. Numai în ultimul deceniu au fost omorâte peste un milion de exemplare. Singura lor metodă de apărare este să se strângă într-un cerc atunci când simt pericol.


Nimeni nu se aștepta ca Pangi să supraviețuiască, atunci când a fost salvată, în Africa. La doi ani după acel moment, animalul se simte bine și este în grija unor oameni cu suflet, care luptă penru drepturile animalelor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005963 (s)