News Flash:

Obama a dezvaluit lista de piese pe care le asculta cand face sport

22 Octombrie 2016
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
obama2
Barack Obama a dezvaluit public lista de piese pe care le asculta in timp ce face sport, printre care se numara melodii ale legendarilor Bob Marley, Nina Simone sau Sting, dar si hit-uri noi de Beyoncé, Jay Z, Drake si Black Eyed Peas, relateaza nme.com.
Printre piesele din playlist-ul lui Barack Obama se numara si o piesa underground din 2015, intitulata "Emergency", semnata de duo-ul electro suedez Icona Pop. Iata lista integrala de piese pe care Obama le asculta atunci cand face sport:
"Get Me Bodied" de Beyoncé, "Live It UP" de The Isley Brothers, "Sinnerman" de Nina Simone, "Emergency" de Icona Pop, "Let’s Get It Started" de Black Eyed Peas, "Perro Loco" de Forro in the Dark , "Off That" de Jay Z si Drake, "Elevator Operator" de Courtney Barnett, "Could You Be Loved" de Bob Marley and the Wailers, "If You Love Somebody Set Them Free" de Sting.
Aceasta lista de piese este a doua pe care Obama o face publica, dupa ce in luna august a destainuit care sunt hit-urile sale preferate de vara, printre care se numarau piesele "Acid Rap" semnata de rapperul Chance the Rapper si "Classic Man" de Jidenna, dar si cantece celebre ale trupei The Beach Boys, Prince sau Nas. Celelate hit-uri de vara erau melodii ale lui Prince, Janet Jackson, D'Angelo, Mary J. Blige si Aretha Franklin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005419 (s)