News Flash:

Aeroporuri SUA. Samsung amplaseaza puncte de schimbare a telefoanelor Note 7 de teama incendiilor la bordul aeronavelor

22 Octombrie 2016
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Samsung Galaxy Note 7
Samsung Electronics Co. le permite calatorilor sa isi schimbe telefoanele Note 7 in puncte special amenajate in cele mai importante aeroporturi din Statele Unite, dupa ce smartphone-urile au fost interzise printr-un ordin de urgenta, din cauza riscului de a lua foc, noteaza Bloomberg.
Initiativa face parte din efortul Samsung de a rechema modelele Galaxy Note 7 care pot lua foc. Clientii isi pot schimba telefonul sau pot obtine restituirea banilor, a sustinut un reprezentant al companiei. Samsung nu a specificat numele sau numarul aeroporturilor americane incluse in program.
Supraveghetorii aeroportuari au interzis modelul firmei Samsung in bagajele de mana sau in cele de cala pentru toate zborurile americane. Incepand de saptamana trecuta, pasagerii care transporta telefoanele in avion sunt amendati, iar gadget-urile sunt confiscate. Samsung le-a cerut clientilor sa obtina rambursarea banilor sau sa isi schimbe telefoanele inainte de a ajunge la aeroport.
Dupa ce mai multe companii aeriene au interzis telefonul, Samsung a fost nevoit sa gaseasca o metoda prin care sa recheme telefoanele, ceea ce este dificil, din cauza numeroaselor regiuni care au legi, termene si reglementari diferite, explica Tuong Nguyen, analist al companiei de cercetare si consultanta Gartner.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006159 (s)