News Flash:

Soc in lumea fotbalului dupa moartea subita a capitanului Fiorentinei. Scrisoare sfasietoare a portarului Gianluigi Buffon: Fetita ta merita sa stie ca tatal ei a fost o persoana perfecta

5 Martie 2018
899 Vizualizari | 0 Comentarii
buffon

Portarul italian Gianluigi Buffon, in varsta de 40 de ani, a transmis o scrisoare emotionanta dupa decesul fotbalistului Davide Astori, precizand ca de obicei nu isi exprima gandurile public, dar a ales sa faca o exceptie pentru fiica in varsta de doi ani a fotbalistului.
"Buna, draga Asto,

De obicei, nu-mi exprim public gandurile despre o persoana. Mereu am considerat ca frumusetea si unicitatea unei prietenii bazate pe respect reciproc si afectiune nu ar trebui sa fie exploatate sau sa ajunga la urechile unor oameni care nu stiu sa respecte asemenea legaturi.

In cazul tau, simt ca trebuie sa fac o exceptie, pentru ca ai o sotie tanara si o familie in suferinta, mai ales fetita ta. Ea merita sa stie ca tatal ei a fost, din toate punctele de vedere, o persoana perfecta. Un mare om! Ai fost cel mai bun exemplu al lumii de odinioara, avand valori precum altruismul, eleganta, educatia si respectul fata de altii. Felicitari! Ai fost unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-am vazut vreodata!
Odihneste-te in pace!

Al tau nebun, Gigi", a fost mesajul transmis de Gianlugi Buffon.

Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani. Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa urma să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Fotbalistul a suferit un stop cardiac.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani. Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa urma să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Fotbalistul a suferit un stop cardiac.Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani. Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa urma să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Fotbalistul a suferit un stop cardiac.Fundaşul italian Davide Astori, căpitanul echipei Fiorentina, a fost găsit decedat, duminică, în camera sa de hotel, la vârsta de 31 de ani. Astori ar fi murit în timpul somnului, duminică dimineaţă, într-un hotel din Udine, unde echipa din Florenţa urma să întâlnească formaţia locală, în aceeaşi zi, în etapa a 27-a din campionatul Italiei. Fotbalistul a suferit un stop cardiac.


davide astori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008137 (s)