News Flash:

Doliu in sportul romanesc

26 Februarie 2018
940 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu2

O noua tragedie a lovit sportul romanesc. Un antrenor celebru a murit la 63 de ani, din cauza unui infarct. Este vorba de Mircea Petrisor, unul dintre oamenii de care se leaga existenta si performantele baschetului juvenil din judetul Vrancea, s-a stins din viata, la varsta de 63 de ani. Duminica dimineata, antrenorul a suferit un atac de cord, iar sotia lui a solicitat interventia Ambulantei. Din pacate, dupa o ora de manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul antrenorului, informeaza FRB. Catalin Petrisor, fiul lui Mircea Petrisor, este legitimat la Phoenix Galati si a participat cu nationala Romaniei la FIBA EuroBasket 2017.

Doliu la Hollywood. O actrita celebra cu o cariera de peste 50 de ani a murit 

Actrita, cantareata si dansatoarea americana Nanette Fabray a decedat la varsta de 97 de ani, a anuntat Los Angeles Times. Actrita a incetat din viata din cauze naturale, in Palos Verdes, California, a declarat pentru ziar fiul acesteia, Jamie MacDougall. In copilarie a jucat in mai multe spectacole de vodevil. Si-a facut debutul in cinematografie cu ''Private Lives of Elizabeth and Essex'' (1939), alaturi de Bette Davis si Errol Flynn.

A interpretat personajul Lily Marton in musicalul din 1953 ''The Band Wagon'', cu Fred Astaire in rolul principal. Rolurile de pe Broadway si din productiile de televiziune i-au adus actritei numeroase premii: premiul Tony pentru musicalul ''Love Life'' din 1949 si trei trofee Emmy pentru emisiunea TV de comedie ''Caesar's Hour''. In 1960, actrita a primit o stea pe ''Walk of Fame'', bulevardul celebritatilor din Hollywood.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005502 (s)