News Flash:

SOC! Florin Salam o insala pe Roxana Dobre?

30 Noiembrie 2016
1383 Vizualizari | 0 Comentarii
florin salam
Roxana Dobre, logodnica lui Florin Salama recunoscut ca manelistul o inseala, insa a spus ca celelate femei din viata acestuia sunt, din punctul ei de vedere, ”de unica folosinta”.
Roxana Dobre, logodnica lui Florin Salam, este insarcinata cu al doilea copil, insa zvonurile ca ar fi inselata de manelist nu-i dau pace.
Bruneta a marturisit ca ea nu considera ca e inselata, insa spune ca femeile cu care petrece logodnicul ei dupa cantari sunt ”de unica folosinta”.
”E foarte, foarte trist, foarte suparat din cauza acestor oameni (n.r. interlopii pentru care canta). Nu am cuvinte sa descriu acesti oameni. El doar isi face meseria, insa din cand in cand mai apar acesti oameni in preajma lui si incearca sa-i umble in creier. Comportamentul lui ramane acelasi vis a vis de ei, pentru ca mai devreme sau mai tarziu isi vor da seama si acesti indivizi pentru ca isi vor da seama ca un om care se numeste asa nu se poate lua de un om care le canta si care-i face sa se distreze. Probabil in viziunea lor, da, a avut de pierdut, insa Florin nu a avut nimic de pierdut. Florin isi vede de patratica lui si-si face meseria. Nu se coboara la nivelul lor si sper sa-l lase in pace. Eu atunci cand intra in casa, il simt cand a patit ceva si ma tin de capul lui pana imi spune ce are. A fost dezamagit pentru ca nu e prima data cand i se intampla asta si s-a saturat sa nu-si poata face meseria. E foarte greu pentru ca are si el o varsta si ar vrea sa stea alaturi de mine si de copiii lui. Imi este foarte, foarte greu, dar ne consolam unul pe celalalt. Mai mult el pe mine. Nu stiu ce inseamna la ei amanta, insa pentru mine sunt numai niste femei care incearca sa se faca si ele cunoscute. Tiparul meu de femei e altul si stiu ca el e inconjurat numai de domnisoare. Nu fac eu crize de gelozie. Ar fi o mare problema pentru mine daca ar trai in paralel cu altcineva, dar acum ca ele scot pozele de cand el era singur. Asa, ce face el dupa program, este de unica folosinta pentru mine. Dar sa nu stie dupa ce s-a trezit cine a fost aia. E normal sa mai scape. Trebuie sa fii realista ca orice barbat inseala”, a declarat Roxana Dobre.
Citeste despre: roxana dobre, florin salam, roxana dobre recunoaste inselat florin salam

roxana dobre florin salam inseala trist
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005925 (s)