News Flash:

Situatia carantinarii Timisoarei va fi discutata in sedinta de Guvern

22 Martie 2021
375 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a afirmat ca situatia privind carantinarea Timisoarei va fi discutata in prima sedinta de Guvern. Bode a declarat ca nu intelege decizia CJSU Timis de a nu prelungi carantinarea Timisoarei dupa ce rata de infectare a crescut.  

Ministrul liberal de Interne, Lucian Bode, afirma ca este un adept al descentralizarii, dar in cazul Timisoarei are o mare nelamurire.

„Eu sunt un sustinator al descentralizarii deciziei, e normal sa ai autonomie in ce priveste autonomia la nivel local (…) E de neinteles cum tu, Comitet Judetean pentru Situatii de Urgenta decizi sa carantinezi Timisoara la indice de aproximativ 7 si tu, acelasi Comitet, decizi sa iesi din carantina cand e de peste 8”, a spus Lucian Bode, la Digi24..

El a mai afirmat ca decizia prelungirii carantinarii Timisoarei cu trei zile este una de moment, urmand ca o discutie pe marginea acestui subiect sa aiba loc in guvern

“Este pana la urma o decizie tranzitorie ce a facut DSU pentru cele 72 de ore. In prima sedinta de Guvern vom avea in discutie situatia de la Timisoara, vom avea o discutie cu prim-ministrul Florin Citu cu toti prefectii din tara”, a mai spus Bode.

Amintim ca in Timisoara, pe marginea carantinarii, a inceput un adevarat razboi al declaratiilor intre PNL si USR PLUS. In timp ce liberalii contesta prelungirea masurii restrictive, cei din USR PLUS o aproba.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005299 (s)