News Flash:

Protest cu oala și polonicul, la Palatul Administrativ

19 Martie 2021
742 Vizualizari | 0 Comentarii

Scările Palatului Administrativ din Timișoara au fost blocate, vineri dimineața, de un protest inedit. Chiar în ziua în care aproape sigur se va prelungi starea de carantină în orașul de pe Bega, cei care activează cu afaceri în domeniul serviciilor, mai ales din sectorul ospitalității, au depus în fața clădirii câte o farfurie, o tigaie, un polonic, pentru a atrage atenția autorităților asupra situației dificile în care au ajuns în fața restricțiilor pe care le consideră lipsite de sens.

Fără a striga slogane, în liniște, participanții la protest au realizat o minibucătărie, în adevăratul sens al cuvântului, pe scările Palatului Administrativ. Patronii se plâng că nu au cum să influențeze deciziile luate de CJSU, dar măcar pot atrage atenția că situația e extrem de gravă.

”Având în vedere rata, care este în continuare în creștere, intuim că se va prelungi suspendarea activității noastre. Motiv pentru care vă propunem să nu rămânem indiferenți și să transmitem, împreună, autorităților mesajul că noi nu ne mai putem apăra afacerile în fața măsurilor pe care ei le dispun, prin hotărârile pe care le iau în cadrul întâlnirilor și că noi am decis să predam „armele” cu care ne-am fi putut apăra, dar nu putem, căci ne-au „legat de maini”, obligându-ne să închidem chiar și activitatea la terasă”, aflăm de la reprezentanții Spirit Cafe Bistro, care au participat la protest.

Așadar, vineri dimineață, în intervalul orar 07.30 – 8.30, proprietari, angajați, colaboratori, au fost chemați prin fața Prefecturii și au lăsat pe trepte, câte un tel, o lingură de lemn, un polonic, o tigaie, un șort, o tavă, o bonetă, sau orice alt obiect reprezentativ al activității desfășurate. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008125 (s)